OSALLISTUJASIVUT

Vapaaehtoistyö


Vapaaehtoistyö ulkomailla on mainio valinta, kun haluat tutustua paikalliseen kulttuuriin lähietäisyydeltä ja tehdä samalla jotain hyödyllistä.

Vapaaehtoistyössä osallistuja työskentelee yleishyödyllisen tahon hyväksi ilman rahallista korvausta. Hän pääsee mukaan kohdemaan arkeen ja tutustuu paikallisiin ihmisiin ja tapoihin.

Tarjoamme monenlaisia ohjelmia eri puolilla maailmaa. Muutamille kansainvälisille vapaaehtoisleireille voi lähteä jo 16-vuotiaana, muutoin alaikäraja on 18 vuotta. Yläikärajaa ei yleensä ole. Oleskelun kesto vaihtelee parista viikosta jopa vuoteen. 

Suosituinta on lähteä kansainväliselle vapaaehtoisleirille. Eri puolilla maailmaa järjestettävät leirit kestävät 2–4 viikkoa. Leireillä kansainvälinen ryhmä työskentelee yleishyödyllisen tahon hyväksi. Työtehtävät vaihtelevat leireittäin.

Medium Term Volunteer MTV -ohjelmassa työskennellään paikallisen vapaaehtoistyöjärjestön koordinoimassa projektissa. MTV-projektit kestävä yleensä 1–6 kuukautta. Paikkoja on tarjolla eri puolilla maailmaa.

European Voluntary Service EVS on edullinen ja erinomainen ohjelma 
18–30-vuotiaille, jotka haluavat lähteä vapaaehtoistyöhön Eurooppaan 6–12 kuukaudeksi. 

Vapaaehtoistyöohjelmaan osallistuminen on hyvä vaihtoehto esimerkiksi välivuoden tai vuorotteluvapaan viettämiseen. 

Vaihda maisemaa ja lähde vapaaehtoiseksi!AJANKOHTAISTA


Tarjolla on paljon eri vaihtoehtoja vapaaehtoistyöhön. Tutustu eri mahdollisuuksiin ja kysele meiltä lisää sähköpostitse vaihto@alli.fi tai puhelimitse 044 416 5209.

Autamme mielellämme sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon !


KOKEMUKSIA