Allianssin nuorisovaihto mukana Maailmalle! -tapahtumassa 16.2.

8.2.2023

Hei alle 30-vuotias nuori tai nuorten parissa työskentelevä! Haluaisitko tietoa harjoittelusta, vapaaehtoistyöstä tai työskentelystä ulkomailla?

Olemme mukana Kotkan ja Kouvolan Ohjaamoiden Maailmalle! -infossa, josta voit tulla hakemaan lisätietoja nuorten mahdollisuuksista kansainvälistyä. Info pidetään Kotkan ja Kouvolan Ohjaamoissa To 16.2. klo 14.00-15.45. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. 

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotialle sekä nuorten parissa työskenteleville. Tapahtuma toteutetaan yhteisenä tilaisuutena Kouvolan ja Kotkan Ohjaamoissa. Allianssin nuorisovaihto on paikan päällä Kotkan Ohjaamolla. Osa tapahtumasta lähetetään verkon välityksellä paikallaolijoille. Ryhmien ilmoittautumiset 10.2. mennessä jenna.lampinen(at)kouvola.fi (Kouvola) tai kaisa.heimonen(at)kotka.fi (Kotka).


Ohjelma

14.00 Euroopan solidaarisuusjoukot ESC, Erasmus+ työharjoitteluohjelma Ready for life, kansainväliset vapaaehtoistyöleirit ja Medium Term Volunteer, kielikurssit, Erasmus + -koulutukset ja nuorisovaihdot, Allianssin nuorisovaihto

14.25 Erasmus+ nuorisovaihdot ja ESC vapaaehtoishankkeet Kouvolassa, Nuorisokeskus Anjala ja Kouvolan nuorisopalvelut sekä nuoret vapaaehtoistyöntekijät

14.40 Kokemuksia opiskeluvaihdosta, Ekamin kv-koordinaattori ja kv-kokemusasiantuntijat

14.55 Kausityöpaikkoja pohjoismaissa, Nordjobb

15.10 Työnhaku Euroopassa, TE-palvelut / EURES


Ohjaamo Kouvola, NuortenPaikka, Kouvolankatu 28

Ohjaamo Kotka, Yhteisötalo Messi (B-talo), Kirkkokatu 22