Osallistu infotilaisuuteen kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä Oodissa 6.9. klo 18 tai Zoomissa etänä 8.9. klo 18!

3.9.2022

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Euroopassa tai kauempana? Tervetuloa Kansainvälisen Vapaaehtoistyön Verkosto KaVan infoiltoihin! Tilaisuuksissa saat tietoa vaihtoehdoista lähteä vapaaehtoistyöhön maailmalle KaVan jäsenten kautta ja kuulet vapaaehtoisten kokemuksista.

Tiistai 6.9.2022 klo 18-20 Helsinki

Tilaisuus järjestetään keskustakirjasto Oodin Maijansalissa, johon on esteetön pääsy. Tapahtuma ei vaadi ilmoittautumista, voit tulla mukaan koska vain.

Infotilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne pidetään  suomeksi. Osallistujat sitoutuvat osaltaan rakentamaan ilmapiiriä, jossa kaikkia kunnioitetaan.

Torstai 8.9.2022 klo 18-20, Zoom

Tilaisuus järjestetään etänä Zoomin kautta, ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä linkistä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠! Ilmoittauduttuasi saat automaattisesti linkin Zoom-tapaamiseen. Zoomin saavutettavuustiedot löytyvät täältä.

Kansainvälisen Vapaaehtoistyön Verkostoon kuuluvat Allianssin nuorisovaihto, Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry (KVT) ja Maailmanvaihto ry – ICYE Finland. KaVa edistää laadukasta ja vastuullista vapaaehtoistyötä. Verkoston jäsenet lähettävät vapaaehtoistyöntekijöitä ulkomaille paikallisiin ruohonjuuritason hankkeisiin ja vastaanottavat vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen. 

  • Vapaaehtoistyöjaksot kestävät muutamista viikoista vuoteen.
  • Vapaaehtoistyölle on mietitty tavoite ja tarkoitus eikä toiminnalla tavoitella taloudellista hyötyä.
  • Vapaaehtoistyön tavoitteena on kulttuurienvälinen oppiminen ja globaalin vastuun sekä aktiivisen kansalaisuuden vahvistaminen.
  • Suomessa mukaan voi tulla kotikansainvälistymään verkoston vapaaehtoistoimintaan.

Tervetuloa!

Tutustu järjestöihin:
- https://www.nuorisovaihto.fi
- https://www.kvtfinland.org
- https://maailmanvaihto.fi
Ota seurantaan KaVan jäsenten tilit! #KaVaPäivät
- IG: @nuorisovaihto, @kvtfinland, @maailmanvaihto
- FB: @kansainvalinenvapaaehtoistyo, @nuorisovaihto, @maailmanvaihto