Participate in Slovenian themed Cottage of Cultures event on 27th February at 6pm!!

9.2.2024

Allianssin nuorisovaihto järjestää Cottage of Cultures -tapahtumia kuukausittain, jolloin pääset tutustumaan aina uuteen maahan ja sen kulttuuriin sekä ajankohtaisiin teemoihin. Tapahtumien tavoitteena on edistää kulttuurienvälistä ymmärrystä, paikallisten ja kansainvälisten osallistujien välistä vuoropuhelua sekä osallisuutta.

Helmikuun Cottage of Cultures -tapahtuman teemana on Slovenia ja kestävä matkailu!

Slovenialainen ESC-vapaaehtoisemme vie meidät matkalle halki Slovenian, ja esittelee maan kulttuuria ja mielenkiintoista historiaa. Tapahtuman aikana pääsemme myös nauttimaan perinteisen slovenialaisen keittiön mauista. Tällä kertaa teemana keskitymme kestävään matkailuun: yhdessä tutkimme, miten voimme edistää ja tukea vastuullisia matkailukäytäntöjä.

Tapahtuma järjestetään Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, se on maksuton ja järjestetään englanniksi.

Maksimiosallistujamäärä on 25 henkilöä, eli ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian täältä!

Cottage of Cultures -tapahtumat ovat osa EU-tuettua solidaarisuushanketta. Lue lisää täältä!

Join us for another gathering at the Cottage of Cultures this February! Our long-term volunteer, Živa, will take us on a journey through Slovenia, a country full of natural wonders and a complicated history. We'll enjoy the flavors of traditional Slovenian cuisine, and finish off the experience with an environmental discussion. This time, our focus will be on sustainable tourism—let's explore how we can contribute to and promote responsible travel practices. Looking forward to seeing you there!

Save the date:
📍 January 30th, 2024, at 6:00 PM 

📍 Location: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, Helsinki

We have a capacity of 25 participants. Please fill in the registration form to secure your spot.

The event is part of an EU-funded solidarity project called "Cottage of Cultures". Read more from here!