Ready for Life -etäinfo 15.2.2024

5.2.2024

Keväisiä kukkia auringonvalossa. Päällä teksti violetilla pohjalla "Kevään suunnitelmat auki? Haluatko kansainvälistä kokemusta? Valmistuitko ammattiin? Osallistu Ready for life -infotilaisuuteen 15.2.2024 kello 16"

Valmistuitko ammattiin? Kaipaatko kansainvälistä työkokemusta? Ovatko kevään suunnitelmat vielä auki? 

Osallistu Ready for Life -etäinfoon to 15.2.2024 klo 16 ja hae Ready for Life -työharjoitteluun keväälle 2024!

Mikä Ready for Life?

Ready for Life on Erasmus+ -tuettu työharjoitteluohjelma toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta vuoden sisällä valmistuneille, jotka haluaisivat saada oman alan työkokemusta ulkomailla.

Keväällä paikkoja on 2-3 viikon ryhmäjaksoilla sekä pidemmillä yksilöjaksoilla.

2-3 viikon ryhmäjaksoilla työskentelet moniammatillisessa ryhmässä, kehität taitojasi toimia kansainvälisessä työympäristössä ja opit käyttämään englannin kieltä työn ohella. Ryhmäjaksojen tavoitteena on ennen kaikkea kulttuurienvälinen oppiminen ja työskentely kansainvälisessä ympäristössä vieraalla kielellä. Erasmus+ -tuki kattaa matkatuen, majoituksen, ohjelman sekä pienen ruokarahan.

Ryhmäjaksoja on keväällä tulossa Italiaan 9.-22.4.2024, Espanjaan sekä Portugaliin (Espanjan ja Portugalin päivät TBA). Lue lisää ryhmäjaksoista ja hae nyt mukaan täältä!

1-4 kuukauden mittaisen työharjoittelun aikana kerrytät oman alan työkokemusta, kehität kielitaitoasi, tutustut uuteen kulttuurin ja ennen kaikkea saat unohtumattomia kokemuksia ja muistoja. Erasmus+ -tuki kattaa suurimman osan kustannuksista. Etsimme oman alasi harjoittelupaikan sinulle Euroopasta tai sen ulkopuolelta kattavan yhteistyöverkostomme kautta. 

Kuule lisää Ready for Life -etäinfossa 15.2.2024

Etäinfossa kerromme Ready for Life -työharjoitteluohjelmasta ja neuvomme, miten siihen voi hakea. Lisäksi infossa pääset kuulemaan aiempien osallistujien kokemuksia ja kysymään heiltä kysymyksiä.

Info on suunnattu ammatillisesta koulutuksesta valmistuville/valmistuneille sekä heidän parissaan työskenteleville.

Kerromme etäinfossa myös muista kansainvälistymismahdollisuuksista, kuten Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoisohjelmasta.

Ilmoittaudu mukaan täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lisätietoja Ready for Life -ohjelmasta täällä.