EU-tuetut vapaaehtoistiimit Suomessa ja Euroopassa

19.10.2021

Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä Suomessa tai muualla Euroopassa? 

Järjestämme sekä  Suomessa että muissa maissa Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistiimejä, joihin haemme  osallistujia. Vapaaehtoistiimissä tehdään käytännön vapaaehtoistyötä ja paljon muuta yhdessä noin kymmenen muun vapaaehtoisen kanssa. Osallistuminen onkin hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin ja paikkoihin, oppia uusia taitoja sekä tietysti tehdä työtä hyvän asian puolesta! 

Kuka voi hakea? Vapaaehtoistiimit on tarkoitettu 18-30 -vuotiaille. Rohkaisemme kaikenlaisista taustoista tulevia, Suomessa asuvia nuoria aikuisia hakemaan mukaan! Tiimeihin voi osallistua  suomalaisia ja muita Suomessa jo asuvia nuoria aikuisia sekä myös myös muista EU-maista tulevia vapaaehtoisia. Osallistujilla tulee olla täysi  koronarokotusssarja tai todistus sairastetusta virustaudista.

Mitä maksaa? Vapaaehtoistiimit ovat Euroopan unionin tukemia, joten osallistujien matkakulut korvataan, ohjelma, majoitus ja ruokailut järjestetään ja vapaaehtoiset saavat pientä taskurahaa. Osallistujalle itselleen ei siis tule  kuluja osallistumisesta. 

Tulevia vapaaehtoistiimejä

Espanja, 6.-20.3.2022

Haluaisitko viettää pari viikkoa Espanjassa vapaaehtoistöissä? Osallistu Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistiimiin Espanjassa 6.-20.3.2022!

Vapaaehtoiset pääsevät viettämään aikaa luonnossa, tekemään mukavia yhteisiä projekteja ja viettämään aikaa kansainvälisessä ryhmässä . Isossa roolissa on mm. yhdessä asuminen, ruuanlaitto ja tutustuminen uusiin ihmisiin. Lisäksi vapaaehtoiset suunnittelevat kylttejä ja muita taideteoksia Camino de Santiagon polku Camino del Alballe. Polku on noin 12 kilometriä pitkä ja se sijaitsee majoituspaikan lähistöllä. Projekti järjestetään Sanet y negrals -kylässä, Alicanten maakunnassa Espanjassa.

Vapaaehtoistyöhön voivat hakea mukaan  18-30 -vuotiaat suomalaiset ja eurooppalaiset nuoret aikuiset.

Hanke on EU-tuettu ja tuki kattaa vapaaehtoisille matka-apurahan, ylläpidon ja pienen taskurahan projektin ajaksi.

Lue lisää oheisesta esitteestä! Hae mukaan 31.1. mennessä täyttämällä hakulomake täällä.

Lisätietoa Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmasta löydät tästä linkistä. 

Huom! ESC-vapaaehtoistiimit ovat kaikille 18-30 -vuotiaille avoimia ja niihin voivat osallistua myös jo EVS- tai ESC-ohjelmassa olleet. Voit myös osallistua useampaan vapaaehtoistiimiin, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

Jos sinulla on kysyttävää hakulomakkeen täyttämiseen tai muuhun liittyen, olethan meihin yhteydessä. Saat meidät kiinni sähköpostitse (vaihto@alli.fi) tai puhelimitse  (myös WA numerosta 044 416 5209. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.