Osallistu kokemuspohjaiseen ESC-webinaariin 15.10.  Jaa kokemuksesi ja osallistu ErasmusDays-tapahtumaan 15.-17.10.! Seuraa Inan päivää ESC-vapaaehtoisena Romaniassa Instagramissa 14.10.  Muista seurata avoimia ESC-projekteja!  Hae Ready for Life -ty
Haluaisitko lähteä 6-12 kuukaudeksi johonkin toiseen Euroopan maahan ja työskentelemään vapaaehtoisena yleishyödyllisessä organisaatiossa esimerkiksi viestintätehtävissä tai nuorisotyön parissa?
Hae mukaan syysteemaiseen ESC-vapaaehtoistiimiin Inariin! Työkokemusta Euroopasta?
Tuntuuko matkustaminen tällä hetkellä hankalalta, mutta haluaisit kesän tai syksyn aikana osallistua lyhytaikaiseen vapaaehtoisprojektiin? Kuten virtuaalileirit ovat osoittaneet, vapaaehtoistyötä varten ei aina tarvitse matkustaa kauas tai toiseen maahan.
Vielä ehtii hakea ESC-vapaaehtoistiimiin Viroon! Välivuosi edessä? Osallistu Välivuosi-infoomme Instagramissa 5.8. Syksyllä ESC-vapaaehtoiseksi?
Haluaisitko oppia, miten pelien dynamiikkaa ja metodiikkaa voidaan hyödyntää nuorisotyössä? Käytätkö pelillistämisen työkaluja jo työssäsi nuorten parissa, mutta haluaisit oppia aiheesta lisää? Hae mukaan elokuussa Italiassa järjestettävään pelillistämis-aiheiseen koulutukseen!
Loppukesän ESC-vapaaehtoistiimit Punkaharjulla ja Virossa Välivuosi maailmalla?
Kesän ESC-vapaaehtoisprojektit Suomessa Vapaaehtoistötä naapurimaassa?
Koronasta johtuvat matkustusrajoitukset ovat alkaneet pikkuhiljaa hellittää, ja naapurimaahamme Viroon on ollut mahdollista taas matkustaa kesäkuun alusta alkaen.
Taas on aika juhlistaa kaikkia kevään valmistuneita ja onnitella hienosta suorituksesta. Moni juuri valmistunut voi tässä vaiheessa olla hiukan epävarma seuraavasta askeleestaan ja pohtia, pitäisikö välivuoden tai minkälaista työkokemusta haluaisi kerryttää.
Koronavirus on vaikuttanut myös Ready for Life -liikkuvuuksiin, eikä tällä hetkellä Eurooppaan työharjoittelujaksolle lähteminen ole valitettavasti ollut mahdollista.
Kansainväliset vapaaehtoisleirit ovat olleet viime aikoina tauolla, sillä koronaviruksen takia kotona pysyminen on tällä hetkellä tärkeää.
Me Allianssin nuorisovaihdossa toivomme, että kansainvälinen liikkuvuus on pian taas mahdollista ja seuraamme aktiivisesti tilanteen kehitystä. Tässä uutiskirjeessä muutama vinkki tähän hetkeen ja ehdotuksia tulevalle. 
Korona kurittaa koko maailmaa ja tällä hetkellä kaikkien on paras pysyä kotona. Tässä uutiskirjeessä on muutamia toimintavinkkejä tähän hetkeen ja vaihtoehtoja tulevan suunnitteluun. 
Allianssin nuorisovaihdon ja Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin työntekijät tekevät etätöitä 14.5. asti asti varotoimenpiteenä koronaviruksesta johtuen
Hae kesän kansainvälisille vapaaehtoisleireille 9.
Oletko juuri valmistunut toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta? Haluaisitko kerryttää kansainvälistä työkokemusta alallasi ja tutustua samalla espanjalaiseen kulttuuriin? Hae mukaan Espanjassa 4.-24.5.2020 järjestettävään Ready for Life -ryhmävaihtoon! 
Allianssin nuorisovaihdolla on yksi ryhmänohjaajan paikka sekä neljä osallistujan paikkaa huhtikuussa järjestettävässä "Plastic Is Not Fantastic" -nuorisovaihdossa. Ympäristöteemainen nuorisovaihto järjestetään Amiensin kaupungissa Ranskassa 13.-25. huhtikuuta 2020. 
Haluaisitko toimia ensi kesänä leiriohjaajana kansainvälisellä vapaaehtoisleirillä Suomessa? Oletko kiinnostunut oppimaan osallistavien teatterimenetelmien hyödyntämisestä ryhmänohjauksessa? Hae mukaan kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien leiriohjaajakoulutukseen Alankomaihin!
Hae maaliskuun Ready for Life -ryhmävaihtoon Espanjaan! Kevään avoimet ESC-paikat! Lähde Etelä-Koreaan MTV-vapaaehtoiseksi! Moikkaa Allianssin nuorisovaihtoa Jyväskylässä Talvipäivämessuilla 22.2.! Kehitä ammattitaitoasi kansainvälisessä
Allianssin nuorisovaihdolla on yksi ryhmänohjaajan paikka "P.E.A.C.E. - Promoting European Awareness to Contrast Extremism" -projektissa. Projektin järjestäjänä on Allianssin nuorisovaihdon italialainen yhteistyöjärjestö Lunaria. 
Allianssin nuorisovaihdolla on kaksi paikkaa "P.R.O.U.D. - Promoting Rights and Opportunities to Understand Diversity" -koulutuksessa, joka järjestetään Ranskan Laguépiessa 30.1.-6.2.2020.
Ready for Life -ohjelman kautta oman alan harjoitteluun Tervetuloa tapaamaan meitä Educa 2020 messuille ESC-vapaaehtoiseksi tammi-helmikuussa alkaviin projekteihin  Joko olet ilmoittautunut mukaan Nuori2020-tapahtumaan?  Kutsu meidät kylään!  <
Lähde vapaaehtoiseksi Madeiralle kehittämään kieli- ja esiintymistaitoasi!  Nuorisovaihdolla on kaksi avointa paikkaa Portugalin Madeiran tammikuussa alkavassa Euroopan solidaarisuusjoukkojen projektissa. Projekti kestää 6-7 kuukautta. 
Meillä on nyt muutamia huippumielenkiintoisia paikkoja Euroopan solidaarisuusjoukkojen (ESC) vapaaehtoisprojekteissa! Nämä vapaaehtoisprojektit ovat loistavia mahdollisuuksia hankkia työkokemusta ja päästä elämään arkea toisessa Euroopan maassa. ESC-jaksot ovat EU-tuettuja.
NUORI2020 - valtakunnalliset kasvatuksen ja nuorisotyön päivät järjestetään Tampereella 14.-16.1.2020.
Poimintoja alkuvuoden ESC-projekteista Clue2Inclusion-hankkeen satoa  Ready for Life -ohjelman kautta oman alan harjoitteluun!  Haku nuorten Agenda 2030 -ryhmään on auki 3.11.
Huom. 28.10.: Peruutuspaikka täytetty.   Allianssin nuorisovaihdolla on kolme paikkaa 11.-19. marraskuuta Italian Morranossa järjestetävään "P.E.A.C.E. - Promoting European Awareness to Contrast Extremism" -koulutukseen.  
EU:n nuorisodialogi edistää nuorten ja nuorisojärjestöjen vuoropuhelua päättäjien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Syksyllä 2019 kaikissa jäsenmaissa järjestetään eri teemoista kansalliset kyselyt, joissa kartoitetaan nuorten mielipiteitä muutamista asioista.
Miten voidaan edistää hyvinvointia tukevaa yhteisöllisyyttä toisen asteen oppilaitoksissa? Millaisia malleja on kehitetty opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseen Suomessa ja muissa Euroopan maissa?