Ohjelmat

koiranpentu, ihmisiä, kivimuuri

Short Term Volunteering

Lyhyet vapaaehtoisprojektit ovat erinomainen tapa saada työkokemusta, oppia uudesta kulttuurista ja tutustua eri puolilta maailmaa tuleviin ihmisiin. Vapaaehtoisleirillä asut ja vietät vapaa-aikasi yhdessä muiden kansainvälisten vapaaehtoisten kanssa. Viikkojen aikana maailman kuvasi avartuu ja tutustut kohdemaan kulttuurin lisäksi myös muiden maiden kulttuureihin, niistä tulleiden vapaaehtoisten kautta.

kenia, tie, maisema

Long Term Volunteering

Pitkäkestoisen vapaaehtoistyön projekteissa pääset sukeltamaan kohdemaan arkeen samalla kun teet merkityksellistä työtä opetuksen, ympäristön tai sosiaalialan parissa. Yhdistä reppureissuusi kuukauden opetusprojekti Vietnamissa, vietä välivuosi Etelä-Afrikassa tai paranna espanjan taitoasi Costa Ricassa. Kohdemaiden ja projektien tarjonta on monipuolinen, joten valitse kohdemaa ja projekti omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Motivoituneena vapaaehtoisena autat projektissa, jossa pääset keräämään arvokasta työkokemusta, parantamaan kielitaitoa sekä tietysti tutustumaan kohdemaan kulttuuriin ja ihmisiin.

saksa, pelastusrengas, joki

Euroopan Solidaarisuusjoukot

Vapaaehtoistyö Euroopassa on erinomainen mahdollisuus kehittää kielitaitoa, kerryttää työkokemusta ja tutustua toisen maan kulttuuriin sekä muihin kansainvälisiin vapaaehtoisiin. Mikset lähtisi vapaaehtoiseksi moldovalaiseen kulkukoiratarhaan tai osallistuisi tanssiprojektiin Portugalissa? Voit valita kohdemaan ja vapaaehtoisprojektin omien kiinnostustesi mukaan.

Euroopan solidaarisuusjoukkojen tukemissa projekteissa teet vapaaehtoistyötä jossakin Euroopan tai lähialueen maassa. Vapaaehtoistyön kesto on yleensä 6–12 kuukautta, joskus tarjolla on myös lyhyempiä jaksoja.

tytöt, espanja

Ready for Life

Työharjoittelu Euroopassa on erinomainen tapa kehittää ammatillista osaamista ja omia henkilökohtaisia valmiuksia uudessa kulttuuriympäristössä. Ready for Life on Erasmus+ -tuettu 1-3 kuukautta kestävä työharjoittelu toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta vastavalmistuneille.

Naisia hevosten kanssa

SWAP Canada

Valitettavasti Working Holiday -viisumia ei ole suomalaisille tarjolla tällä hetkellä ja tämän vuoksi SWAP Canada -ohjelmamme ei ole aktiivinen.

SWAP Canada –ohjelman kautta voit hakea International Experience Canada (IEC) Working Holiday –viisumia Kanadaan. Viisumi tarjoaa nuorille mahdollisuuden työskennellä ja matkustaa Kanadassa 12 kuukauden ajan.  SWAP Hosting Centerit eri puolilla Kanadaa koordinoivat ohjelmaa yhteistyössä Allianssin nuorisovaihdon kanssa.

Nuoria Espanjassa

Eures-tuettu työharjoittelu tai työ

Euroopan Unionin liikkuvuusohjelma tukee 18-35 -vuotiaiden työnhakua tai työharjoittelua Euroopassa.

tytöt, itävalta, raitiovaunu, katu

Kieliohjelmat ja Au pair in NZ

Eri maissa järjestettävillä kielikurssilla opiskellaan kohdemaan kieltä kielikoulussa pienryhmässä, joka määräytyy osallistujan osaamistason mukaan. Vapaa-ajan aktiviteetit tukevat kielitaidon kehittymistä.

Uudessa-Seelannissa voi asua perheessä, hoitaa lapsia ja kehittää käytännön kielitaitoa. 

kädet ilmassa

Hae mukaan!

Haluatko lähteä maailmalle? Tältä sivulta löydät yleiset hakuohjeet ja hakulomakkeet. Katso ohjelmakohtaiset hakuohjeet ohjelmasivuilta.