Hae mukaan!

Lähde elämäsi seikkailuun!

Haluat siis lähteä ulkomaille?!

Hyvä päätös! Lue alla olevat hakuohjeet ja täytä hakemus, niin saamme sinut maailmalle mahdollisimman nopsaan.

 

1. Täytä ensiksi Allianssin nuorisovaihdon sähköinen hakulomake ja maksa ohjelmamaksu verkkomaksuna. Laita hakulomakkeeseen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti.

2. Lähetämme sinulle tunnukset, joilla pääset kirjautumaan Allianssin nuorisovaihdon osallistujasivuille. Osallistujasivuilta löydät tarkemmat ohjeet hausta ja hakemukseen tarvittavista liitteistä. Lisäksi sivuilla on paljon hyödyllistä tietoa ulkomailla työskentelystä.

3. Toimita mahdollisesti tarvittavat liitteet hakemusta varten meille osallistujasivujen ohjeiden mukaisesti.

4. Tarkistamme hakemuksesi Allianssissa ja lähetämme sen kohdemaahan. Nyt pääset tutustumaan osallistujasivujen lähtijäinfoon.

5. Ilmoitamme sinulle sijoitustietosivulla tai sähköpostitse, kun saamme kohdemaasta vahvistuksen sijoittumisesta. Nyt voit hakea viisumia ja aloittaa muut matkajärjestelyt.

Jos haet vapaaehtoiseksi ESC-projektiin tai työharjoitteluun Ready for Life tai Graduate Work Experience -ohjelmiin, katso ohjelmakohtaiset hakuohjeet alempaa.

Hae vapaaehtoisohjelmiin tällä hakulomakkeella. Katso hakukoneesta tai vapaaehtoisohjelmien maasivuilta hakemasi projektin nimi tai koodi. Jos sitä ei löydy niin voit myös kirjoittaa hakulomakkeeseen kohdemaan/projektin nimen. 

Muihin ohjelmiin hae tällä hakulomakkeella.

 

Allianssin nuorisovaihdon tietosuojaselosteen löydät täältä.

Hakulomakkeen täyttämällä hakija antaa suostumuksensa tietojensa käyttöön ja luovuttamiseen hakuprosessissa tarvittaville tahoille.

Mahtavaa, että haluat lähteä vapaaehtoistyöhön! Hakuprosessi kannattaa aloittaa hyvissa ajoin, sillä sopivan projektin löytäminen voi viedä useamman kuukauden. Olet itse aktiivisesti mukana hakuprosessissa, muun muassa etsimässä isäntäprojektia ja täyttämässä hakemuslomakkeita.
Haluaisitko osallistua kansainväliselle vapaaehtoistyöleirille? Tällä sivulla pääset perehtymään vapaaehtoistyöleirien kustannuksiin, hakuohjeisiin ja ohjelmaehtoihin. 
Näin haet mukaan Ready for Life -ohjelmaan Hakulomakkeen täyttämällä hakija antaa suostumuksensa tietojensa käyttöön ja luovuttamiseen hakuprosessissa tarvittaville tahoille.
Hienoa, että haluat lähteä kansainväliseen työharjoitteluun! Kansainvälisen työharjoittelun suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin!