Kieliohjelmat maailmalla ja Au pair in NZ

Kehitä kielitaitoasi kielikursseilla eri maissa tai lastenhoitotehtävissä Uudessa-Seelannissa! Voit yhdistää kielikurssiin myös työharjoittelun.

Kielikurssilla opiskelet kohdemaan kieltä kielikoulussa pienryhmässä, joka määräytyy oman osaamistasosi mukaan.

Voit valita mieleisesi majoitusmuodon kielikurssisi ajaksi. Suosittua on majoittua paikallisen perheen luona, jolloin pääset harjoittamaan kielitaitoasi arkisissa tilanteissa ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriin aitiopaikalta.

Vapaa-ajalla järjestetään monenlaista ohjelmaa. Useimmat vapaa-ajan aktiviteetit sisältyvät kurssin hintaan.

Kielikursseille voi lähteä ympäri vuoden, eikä niille ole yläikärajaa. Useimmissa maissa osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta, mutta Saksaan, Ranskaan ja Japaniin voit lähteä jo 17-vuotiaana.

Valitse kieli, jota haluat opiskella ja tutustu kaupunkeihin!

Opiskele englantia eloisassa Galwayssa, Irlannissa Irlannin länsirannikon helmi Galway on vilkas kulttuurikeskus ja eläväinen yliopistokaupunki
Opiskele espanjaa siellä, missä sitä puhutaan! Opiskele espanjan kieltä aurinkoisessa Espanjassa tai tangon tahtiin Argentiinassa.
Opiskele japania Kiotossa tai Sapporossa Kielikurssi Japanissa tarjoaa erinomaisen tilaisuuden parantaa kielitaitoa ja tutustua maan kulttuuriin.
Lähde opiskelemaan ranskaa Montpellieriin, aurinkoiseen Etelä-Ranskaan! Kielikurssi on erinomainen tilaisuus parantaa kielitaitoa ja tutustua samalla Ranskan kiehtovaan kulttuuriin.
Syvenny saksan saloihin kiehtovassa Berliinissä! Saksa on merkittävä kulttuurin ja tieteen kieli. Se on myös yksi EU:n pääkielistä, joten sen oppiminen saattaa avata ovia työelämässä.
Lähde au pairiksi Uuteen-Seelantiin! Au pair in New Zealand -ohjelma tarjoaa paljon upeita mahdollisuuksia. Pääset tutustumaan maan kulttuuriin ja elämäntapaan. Uuden-Seelannin luonto ja maisemat ovat vertaansa vailla.