Kielikurssilla opiskelet kohdemaan kieltä kielikoulussa pienryhmässä, joka määräytyy oman osaamistasosi mukaan.

Voit valita mieleisesi majoitusmuodon kielikurssisi ajaksi. Suosittua on majoittua paikallisen perheen luona, jolloin pääset harjoittamaan kielitaitoasi arkisissa tilanteissa ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriin aitiopaikalta.

Vapaa-ajalla järjestetään monenlaista ohjelmaa. Useimmat vapaa-ajan aktiviteetit sisältyvät kurssin hintaan.

Kielikursseille voi lähteä ympärivuoden, eikä niille ole yläikärajaa. Useimmissa maissa osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta, mutta Saksaan, Ranskaan ja Japaniin voit lähteä jo 17-vuotiaana.

Tutustu kohdemaihin alla ja hae mukaan jo tänään!

Opiskele espanjaa tangon synnyinsijoilla Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa! Kielikurssilla pääset tutustumaan argentiinalaiseen elämäntapaan
Opiskele espanjaa historiallisessa UNESCOn maailmanperintökohteessa Santiago de Compostelassa! Espanja on maailman kolmanneksi puhutuin kieli.
Opiskele englantia eloisassa Galwayssa Irlannin länsirannikon helmi Galway on vilkas kulttuurikeskus ja eläväinen yliopistokaupunki.
Opiskele japania kauniissa Sapporossa Kielikurssi Japanissa tarjoaa erinomaisen tilaisuuden parantaa kielitaitoa, ja tutustua maan kulttuuriin.
Lähde opiskelemaan ranskaa Montpellieriin, aurinkoiseen Etelä-Ranskaan! Kielikurssi on erinomainen tilaisuus parantaa kielitaitoa ja tutustua samalla Ranskan kiehtovaan kulttuuriin.
Syvenny saksan saloihin kiehtovassa Berliinissä! Saksa on merkittävä kulttuurin ja tieteen kieli. Se on myös yksi EU:n pääkielistä, joten sen oppiminen saattaa avata ovia työelämässä.