GENDERation -nuorisovaihto Kreikassa 23.-30.4.2023

Ateenassa järjestetään Erasmus+ -tuettu nuorisovaihto nimeltä "GENDERATION – Youth Exchange on Gender sensitivity and Generation", jonka tavoitteena on kehittää osallistujien tietoja liittyen sukupuolisensitiivisyyteen. 

Nuorisovaihto kokoaa yhteen 35 osallistujaa seitsemästä Euroopan maasta, joilla on erilainen tasa-arvopolitiikka ja kulttuurikehys, edistääkseen ja helpottaakseen non-formaalia oppimista liittyen sukupuolten väliseen tasa-arvoon Euroopan tasolla.

Erasmus+ -tuki kattaa matka-apurahan, majoituksen ja ruokailun nuorisovaihdon keston ajaksi. Huomioithan, että nuorisovaihdossa on 50 euron osallistumismaksu, joka vähennetään jälkikäteen maksettavasta matkakulukorvauksesta. 

Tähän nuorisovaihtoon voivat hakea mukaan 18-30 -vuotiaat, jotka työskentelevät, tekevät vapaaehtoistyötä (esim. leirinohjaus) tai ovat kiinnostuneita työskentelemään nuorten parissa. 

Etsimme mukaan myös ryhmänohjaajaa, joka pääsee mukaan Ateenaan suunnittelemaan nuorisovaihdon sisältöä 20.-22.3.2023. Ryhmänohjaajalla tulisi olla aiempaa kansainvälistä kokemusta esim. aiempien nuorisovaihtojen, koulustusten tai vapaaehtoisleirien muodossa. Hänen tulisi pystyä osallistumaan 20.-22.3. suunnittelutapaamiseen ja halukas ottamaan vastuuta ja fasilitoimaan erilaisia aktiviteetteja. Jos olet kiinnostunut ryhmänohjaajana toimimisesta, niin mainitsethan sen hakulomakkeessa. Suunnittelutapaamisen kulut korvataan.

Hae mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.2.2023 mennessä täyttämällä hakulomake täällä. Voit lukea lisätietoa nuorisovaihdosta oheisesta infokirjeestä, josta löydät linkin samaan lomakkeeseen. 

Ilmoitathan myös meille osoitteeseen hakemukset@alli.fi, mikäli haet mukaan ja myös mikäli olisit kiinnostunut ryhmänohjauksesta.