Ready for Life - Kenelle ohjelma on suunnattu

Ready for Life -työharjoitteluohjelma sopii sinulle, joka olet 18–35-vuotias ja pian valmistut tai olet vuoden sisällä valmistunut toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta. Koulutuksesi voi olla perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto, eikä ole väliä valmistutko oppilaitoksesta, näyttötutkinnolla vai oppisopimuskoulutuksesta.

Voit hakea mukaan vuoden sisällä valmistumisestasi tai jo ennen valmistumista, kunhan olet valmistunut ennen ulkomaille lähtöä ja työharjoittelun alkamista. 

Lähteäksesi ulkomaille työharjoitteluun täytyy sinun osata riittävästi englantia. Lisäksi on hyvä jos osaat kohdemaan kieltä tai olet innokas sitä opettelemaan. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan useimmissa kohdemaissa työharjoittelussa pärjää englannilla.

Olethan valmis sitoutumaan ohjelmaan ja sen aikatauluihin sekä osallistumaan aktiivisesti niin valmistautumiseen ennen työharjoitteluun lähtöä kuin toimintaan ulkomailla työharjoittelun aikana.

Me Allianssin nuorisovaihdossa haluamme kuulla, miten sinulla ulkomailla menee ja siksi pyydämme sinua raportoimaan kokemuksistasi työharjoittelun aikana ja sen jälkeen.

Paluusi jälkeen toivomme, että osallistut uusien lähtijöiden valmentamiseen ja mahdollisuuksien mukaan kerrot kokemuksistasi esimerkiksi vanhalla oppilaitoksellasi tai Allianssin nuorisovaihdon tapahtumissa.