Kustannukset

Kun olet hakenut ohjelmaan, saat sähköpostiisi maksuohjeet Allianssin nuorisovaihdon ohjelmamaksun maksamiseen. Ohjelmamaksu on 330 euroa ja sisältää ohjelman hakuprosessin, sijoittamisen, lähtijämateriaalin, lähtijäinfon ja tiimimme tuen koko hakuprosessin ja ohjelman ajan.

Muut kustannukset vaihtelevat kohdemaan ja projektin mukaan. Joillekin yhteysjärjestöille maksetaan lisämaksu, joka voi olla kertaluontoinen tai esimerkiksi viikoittainen. Maksulla katetaan esimerkiksi majoitus- ja ruokailukuluja sekä järjestön hallinto- ja toimintakuluja.

Joihinkin projekteihin kuuluu kielikurssi, joka on lisämaksullinen. Kohdemaasta riippuen saatat myös maksaa esimerkiksi lentokenttäkuljetuksista. Joissain kohdemaissa myös majoitusmuotojen hinnat vaihtelevat. Muita mahdollisia maksuja voivat olla esimerkiksi viisumimaksut.

Tarkempaa tietoa lisämaksuista löydät kunkin maan tiedoista. Tutustu myös huolella projektien kuvauksiin sekä niiden yhteydessä ilmoitettuihin mahdollisiin lisämaksuihin. Tarvittaessa voit kysyä meiltä lisätietoa tai selvennystä.