Kustannukset

Kun olet hakenut ohjelmaan, saat sähköpostiisi maksuohjeet Allianssin nuorisovaihdon ohjelmamaksun maksamiseen. MTV-ohjelmien ohjelmamaksu on 330 euroa  (vapaaehtoisleirit 150 euroa) ja sisältää ohjelman hakuprosessin, sijoittamisen, lähtijämateriaalin, lähtijäinfon ja tiimimme tuen koko hakuprosessin ja ohjelman ajan.

Muut kustannukset vaihtelevat kohdemaan ja projektin mukaan. Useimmiten Euroopan ulkopuolisissa maissa isäntäjärjestölle maksetaan lisämaksu, joka voi olla kertaluontoinen tai esimerkiksi kuukausittainen. Maksulla katetaan esimerkiksi majoitus- ja ruokailukuluja sekä järjestön hallinto- ja toimintakuluja.

Joihinkin projekteihin voi sisällyttää lisämaksullisia palveluja kuten kielikurssins tai  lentokenttäkuljetuksen. Joissain kohdemaissa myös majoitusmuotojen hinnat vaihtelevat. Muita osallistujille tulevia kuluja voivat olla mahdolliset viisumikulut ja rokotukset. Jokainen osallistuja hoitaa itse matkavakuutuksen ottamisen .

Tarkempaa tietoa lisämaksuista löydät kunkin maan tiedoista. Tutustu myös huolella projektien kuvauksiin sekä niiden yhteydessä ilmoitettuihin mahdollisiin lisämaksuihin. Tarvittaessa voit kysyä meiltä lisätietoa tai selvennystä.