Vapaaehtoistyö Suomessa

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ei aina tarkoita ulkomaille matkustamista.

Allianssin nuorisovaihto järjestää Suomessa kansainvälisiä vapaaehtoisleirejä sekä Euroopan Unionin tukemia Euroopan Solidaarisuusjoukot -vapaaehtoishankkeita, joiden kautta Suomeen tulee vapaaehtoisia eri pituisiksi jaksoiksi.

Teemme mielellämme yhteistyötä erilaisten yhdistysten ja yhteisöjen kanssa vapaaehtoistyöpaikkojen järjestämisessä  sekä tarjoamme myös suomalaisille nuorille paikkoja vapaaehtoistyön tekemiseen kotimaassa. Lisätietoa täältä

 Suomessa voi tehdä vapaaehtoistyötä esimerkiksi toimimalla kansainvälisellä vapaaehtoisleirillä leiriohjaajana tai osallistumalla Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistiimiin.  

Lisätietoa ajankohtaisista tiimeistä täällä

Voit myös toimia Suomessa asuvien eurooppalaisten Euroopan solidaarisuusjoukkojen pitkäaikaisvapaaehtoisten vertaismentorina eli tukihenkilönä. Eri puolilla Suomea on kauttamme eurooppalaisia vapaaehtoisia, jotka mielellään tutustuivat suomalaisiin nuoriin . 

Mikäli vapaaehtoistyö Suomessa kiinnostaa joko järjestäjänä tai osallistujana niin ota meihin yhteyttä sähköpostilla vaihto@alli.fi