Work Experience

Mahdollisuuksia kansainvälisen työkokemuksen kartuttamiseen.

Work Experience -ohjelmissa saat kansainvälistä työkokemusta ja kehität kielitaitoasi. Tarjolla on eri alojen harjoittelupaikkoja esimerkiksi Espanjassa tai Karibialla. Lasten kanssa työskentelyyn on mahdollisuuksia Uudessa-Seelannissa ja Kiinassa. Lisäksi Xamkista ja Humakista valmistuneille on tarjolla työharjoittelupaikkoja Euroopassa.

Ranta ja mökit Karibialla

Work Experience Caribia

Work Experience Caribia tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Karibian alueeseen pintaa syvemmältä ja samalla hankkia kansainvälistä työkokemusta. Työpaikkoja on Dominicalla ja Trinidad & Tobagolla, joiden virallinen kieli on englanti, sekä ranskankielisellä Guadeloupella. Käytännön kokemuksen ja jokapäiväisen käytön myötä myös kielitaito kehittyy reissussa varmasti.

Welcome to Santiago de Compostela

Work Experience Spain

Work experience Spain-ohjelma tarjoaa loistavan mahdollisuuden kartuttaa kielitaitoa sekä koulu- että työympäristössä ja samalla hankkia käytännön työkokemusta. Historiallinen Santiago de Compostela tarjoaa kielenopiskeluun ainutlaatuiset puitteet.

tyttöjä kadulla

Graduate Work Experience - Xamk & Humak

Työharjoittelu ulkomailla on erinomainen mahdollisuus kehittää kielitaitoa ja tutustua eri maiden kulttuureihin arjessa ja työpaikalla. Kansainvälinen työkokemus on myös hyvä lisä ansioluetteloon.

Työharjoittelujakso tavoitteena on lisätä eurooppalaisen toimintaympäristön tuntemusta ja edistää työmarkkinoille sijoittumista. Valmistumisen jälkeen työharjoittelua voivat yhtymän kautta lähteä suorittamaan yhteisöpedagogit, kulttuurituottajat, sosionomit ja viittomakielen tulkit.

au pair ja lapset

Child Care Experience

Allianssin Nuorisovaihdon kautta voit lähteä au pairiksi Uuteen-Seelaantiin tai Kiinaan. Au pairina asut isäntäperheessä ja huolehdit perheen lapsista. Olet enemmän kuin lastenhoitaja, olet perheenjäsen.
Kiinan EduAupair -ohjelma poikkeaa perinteisestä au pair ohjelmasta siten, että siinä au pairin pääasiallinen tehtävä on opettaa perheen lapsille englantia.