Espanja

Opiskele espanjaa siellä, missä sitä puhutaan!

Opiskele espanjan kieltä aurinkoisessa Espanjassa tai tangon tahtiin Argentiinassa. Espanja on maailman kolmanneksi puhutuin kieli, ja kuten minkä tahansa kielen, sen oppii parhaiten siellä, missä sitä puhutaan.

Voit valita kielikurssikaupungin kolmesta vaihtoehdosta: Buenos Aires, Barcelona tai Santiago de Compostela. Lue lisää kustakin koulusta ja kaupungista alempana.

Jokaisessa kielikoulussa voit yhdistää kurssiin myös työharjoittelujakson. Näin pääset kehittämään kielitaitoasi työympäristössä.

Uudet mielenkiintoiset tuttavuudet ja ystävät ympäri maailmaa odottavat kohtaamistaan!

Näkymä kukkulalta, Espanjassa

Santiago de Compostela

Pieni ja kotoisa kielikoulu sijaitsee Santiago de Compostelan keskustassa. Oppituntien jälkeen voit helposti tutustua historialliseen kaupunkiin kävellen. Kaikki tärkeimmät nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Punainen rakennus Buenos Airesissa

Buenos Aires

Argentiina on monipuolinen matkakohde; maasta löytyy vuoristoalueita ja jäätiköitä, rantamaisemia sekä tropiikin lämpöä. Samalla reissulla voit tutustua maan laajoihin aroalueisiin, pampaan, vierailla legendaarisessa Tulimaassa tai käydä ihailemassa Iguassun mahtipontisia vesiputouksia Argentiinan ja Brasilian rajalla.

Aukio Barcelonassa, ihmisiä, suihkulähde ja palmuja

Barcelona

Barcelona on Katalonian pääkaupunki. Siellä yhdistyvät espanjalainen ja katalonialainen kulttuuri. Barcelona tunnetaan sen rikkaasta taiteesta ja arkkitehtuurista. Tapasravintolat kutsuvat viettämään iltaa ystävien kanssa ja terassilla voi jakaa sangriakannun ystävien kesken. Kaupungin sykkeestä on lyhyt matka rannikon ja maaseudun kohteisiin.

Materials

Related