Barcelona

Kielikouluun Barcelonaan, Katalonian pääkaupunkiin!

Kielikurssi tarjoaa mahdollisuuden kokea elämää Espanjassa ja oppia kieltä käytännössä. Samalla pääset perehtymään paikalliseen arkeen ja kulttuuriin historiallisessa Barcelonassa.

Barcelona on Katalonian pääkaupunki. Siellä yhdistyvät espanjalainen ja katalonialainen kulttuuri. Barcelona tunnetaan sen rikkaasta taiteesta ja arkkitehtuurista. Tapasravintolat kutsuvat viettämään iltaa ystävien kanssa ja terassilla voi jakaa sangriakannun ystävien kesken. Kaupungin sykkeestä on lyhyt matka rannikon ja maaseudun kohteisiin.

Kielikurssitarjontaa on niin vasta-alkajille kuin edistyneemmille. Kurssin pituuden voit valita itse alkaen yhdestä viikosta eteenpäin vaikkapa kymmeneen. Kielikurssilla espanjaa opiskellaan valintasi mukaan 20, 25 tai 30 tuntia viikossa kokeneiden ja ammattitaitoisten opettajien johdolla. Halutessasi voit ottaa lisäksi yksityistunteja. Tarjolla on myös espanjan kursseja, jotka painottuvat tiettyyn alaan, kuten kulttuuriin, bisnekseen tai lääketieteeseen. Voit myös valita kielikurssin, jonka osana pääset tutustumaan espanjalaiseen keittiöön tai flamencon saloihin.

Kurssit alkavat aina maanantaisin. Ryhmätunnit kestävät 50 minuuttia, yksityistunnit 55 minuuttia. Espanjaa opiskellaan oman tason mukaisessa pienryhmässä, jossa on keskimäärin 7 ja enintään 12 oppilasta.

Uusi kielikoulumme sijaitsee Barcelonan ydinkeskustassa. Opiskelun lisäksi kielikoulu järjestää paljon erilaisia aktiviteetteja, muun muassa tango- ja kokkaustunteja, workshopeja sekä retkiä kaupungin nähtävyyksiin ja rannalle. Vapaa-ajalla voit nauttia kaupungin kulttuurista, ravintoloista ja urheilusta. Kun opiskelet espanjaa, on myös kokemuksesi Barcelonassa rikkaampi.

Voit räätälöidä kielikurssista juuri sinulle sopivan, sillä tarjolla on erilaisia kielikurssi- ja majoitusvaihtoehtoja. Tutustu kielikouluun ja kurssivalikoimaan täällä tai esitteessä sivun lopussa. Vieraile myös koulun nettisivuilla.

Kielikurssin aikana voi majoittua isäntäperheeseen, jossa sinulla on oma huone. Perhemajoituksessa hintaan kuuluu kaksi ateriaa päivässä. Isäntäperheessä asuessa pääset myös tutustumaan espanjalaiseen elämän menoon paikallisen perheen kautta ja harjoittamaan kielitaitoasi käytännössä joka päivä. Vaihtoehtoisesti voit valita jaetun asumisen solussa, jolloin sinulla on oma huone tai opiskelija-asuntolassa, jolloin jaat huoneen jonkun toisen kanssa, tai voit myös valita oman asunnon.

Kielikurssit alkavat joka maanantai ja ovat käynnissä ympäri vuoden. Kurssi kestää yhdestä viikosta yli kymmeneen viikkoon. Voit itse päättää oleskelusi keston toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Yli kymmenen viikkoa kestävillä kursseilla hinta on suhteessa edullisempi.

Ohjelmaan tulee hakea vähintään noin kuukausi ennen toivottua aloituspäivää. Suosittelemme kuitenkin hakemaan hyvissä ajoin. Tarvittaessa voi päästä lähtemään lyhyelläkin varoitusajalla.

Kielikursseille ovat tervetulleita kaikenikäiset hakijat. Suurin osa osallistujista on 25-30-vuotiaita.

Huomioi: Barcelona sijaitsee Katalonian alueella, jossa espanjan lisäksi puhutaan katalaania.

Yhdistä kielikurssi työharjoitteluun

Halutessasi voit yhdistää kielikurssiin myös työharjoittelun. Harjoittelupaikkoja on useilla eri aloilla, ja harjoittelun minimikesto on 4 viikkoa. Lisäksi sinun on käytävä vähintään yhden viikon kielikurssilla ennen töiden aloittamista. Työkielenä voi olla espanja tai englanti ja työ voi olla koko- tai osa-aikaista.

Video
Kurkista miltä näyttää Barcelonan uudessa kielikoulussa.

Mitä maksaa?

Samalla kun haet kielikurssille, maksat Allianssin ohjelmamaksun, joka on 150 euroa. Ohjelmamaksuun sisältyy:

 • ohjelmaan sijoittaminen
 • henkilökohtainen palvelu koko hakuprosessin ja ohjelmaan osallistumisen ajan
 • lähtijävalmennus (touko- tai elokuussa)
 • kattava ohjelma- ja maakohtainen infopaketti
 • oikeus käyttää nuorisovaihdon osallistujasivuja ja muita etuja
 • osallistumistodistus

Jos päätät itse perua lähtösi, ohjelmamaksua ei palauteta. Jos emme pysty sijoittamaan sinua ohjelmaan, palautamme ohjelmamaksun vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.

Kielikurssipaikan varmistuttua maksat yhteystoimistolle kielikurssi- ja majoitusmaksun. Kielikurssi- ja majoitusmaksuun sisältyy: 

 • tervetulopaketti
 • kielikurssi + oppimateriaalit
 • yhteystoimiston tuki 24/7
 • aktiviteetteja
 • opiskelijakortti
 • kaupunkikierros
 • kurssitodistus

Kielikurssi- ja majoitusmaksun suuruus vaihtelee kielikurssin viikoittaisen tuntimäärän sekä valitun majoitusvaihtoehdon mukaan.

Voit valita itsellesi sopivan paketin tutkimalla eri kurssivaihtoehtoja ja hintoja. Ajankohtaiset kurssihinnat löydät hinnastosta sivun lopussa. Huomaathan, että hinnat ovat Yhdysvaltojen dollareissa.

Lennot, vakuutuksen ja mahdollisen viisumin järjestät ja maksat itse.

Kuka voi hakea?

Espanjan kielikurssi sopii sinulle, joka olet

 • vähintään 17-vuotias EU-kansalainen.
 • kiinnostunut oppimaan espanjaa.

Lisäksi sinun tulee olla motivoitunut, joustava sekä sopeutumiskykyinen. Aikaisempi espanjan opiskelu ei ole välttämätöntä, sillä kursseja on monen tasoisia. Kielikurssille ei ole yläikärajaa. Kaikenikäiset hakijat ovat tervetulleita.

Miten haetaan?

Haluaisitko lähteä espanjan kielikurssille? Katso hakuohjeet ja täytä hakulomake jo tänään.

Kaipaatko vielä lisätietoja? Ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää ja vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Ohjelman ehdot

 • Allianssin ohjelmamaksu on 150 euroa, joka maksetaan hakiessa.
 • Mikäli hakija peruu itse lähtönsä, maksua ei palauteta.
 • Mikäli Allianssi ei pysty sijoittamaan hakijaa kuukauden sisällä toivotusta aloitusajasta, palautetaan maksettu maksu vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.
 • Hakija maksaa itse matkansa kohdemaan ja kotimaan välillä.
 • Vastuunrajoitusehto: Allianssin vahingonkorvausvastuu hakijaa kohtaan rajoittuu maksetun 150 euron maksun määrään.
 • Hakulomakkeen täyttämällä hakija antaa suostumuksensa tietojensa käyttöön ja luovuttamiseen hakuprosessissa tarvittaville tahoille.

 

Materials

Related