Buenos Aires

Opiskele espanjaa tangon synnyinsijoilla Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa!

Kielikurssilla pääset tutustumaan argentiinalaiseen elämäntapaan aitiopaikalta ja harjoittamaan espanjan taitojasi käytännössä. Samalla pääset perehtymään paikalliseen arkeen Etelä-Amerikan Pariisiksikin kutsutussa kansainvälisessä Buenos Airesissa.

Argentiina on monipuolinen matkakohde; maasta löytyy vuoristoalueita ja jäätiköitä, rantamaisemia sekä tropiikin lämpöä. Samalla reissulla voit tutustua maan laajoihin aroalueisiin, pampaan, vierailla legendaarisessa Tulimaassa tai käydä ihailemassa Iguassun mahtipontisia vesiputouksia Argentiinan ja Brasilian rajalla.

Kielikurssitarjontaa on niin vasta-alkajille kuin edistyneemmille. Kurssin pituuden voit valita itse alkaen yhdestä viikosta vaikkapa kymmeneen. Kielikurssilla espanjaa opiskellaan valintasi mukaan 20 tai 30 tuntia viikossa kokeneiden ja ammattitaitoisten opettajien johdolla. Halutessasi voit ottaa lisäksi yksityistunteja. Tarjolla on myös espanjan kursseja, jotka painottuvat tiettyyn alaan, kuten bisnekseen tai lääketieteeseen. Spanish and tango –kurssilla saat samalla kosketusta Argentiinan kulttuuriin.

Kurssit alkavat aina maanantaisin. Ryhmätunnit kestävät 50 minuuttia, yksityistunnit 55 minuuttia. Espanjaa opiskellaan oman tason mukaisessa pienryhmässä, jossa on keskimäärin 7 ja enintään 12 oppilasta.

Palkittu kielikoulumme sijaitsee Buenos Airesin ydinkeskustassa. Opiskelun lisäksi kielikoulu järjestää paljon erilaisia aktiviteetteja, muun muassa tangotunteja, viininmaistajaisia sekä grillijuhlia. Vapaa-ajalla voit nauttia kaupungin ravintoloista, jalkapallosta ja kattavasta kulttuuritarjonnasta. Kun opiskelet espanjaa, saat Argentiinasta ja sen kulttuurista irti huomattavasti enemmän.

Voit räätälöidä kielikurssista juuri sinulle sopivan, sillä tarjolla on erilaisia kielikurssi- ja majoitusvaihtoehtoja. Tutustu kielikouluun ja kurssivalikoimaan täällä tai esitteessä sivun lopussa. Vieraile myös koulun nettisivuilla.

Kielikurssin aikana voi majoittua isäntäperheessä, jossa sinulla on oma huone. Perhemajoituksessa hintaan kuuluu kaksi ateriaa päivässä. Isäntäperheessä asuessasi pääset myös tutustumaan argentiinalaiseen elämän menoon paikallisen perheen kautta ja harjoittamaan kielitaitoasi käytännössä joka päivä. Vaihtoehtoisesti voit valita jaetun asumisen solussa, jolloin sinulla on oma huone tai opiskelija-asuntolassa, jolloin jaat huoneen jonkun toisen kanssa, tai voit myös valita oman asunnon.

Kielikurssit alkavat joka maanantai ja ovat käynnissä ympäri vuoden. Kurssi kestää yhdestä viikosta yli kymmeneen viikkoon. Voit itse päättää oleskelusi keston toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Yli kymmenen viikkoa kestävillä kursseilla hinta on suhteessa edullisempi.

Ohjelmaan tulee hakea vähintään noin kuukausi ennen toivottua aloituspäivää. Suosittelemme kuitenkin hakemaan hyvissä ajoin. Tarvittaessa voi päästä lähtemään lyhyelläkin varoitusajalla.

Kielikursseille ovat tervetulleita kaikenikäiset hakijat. Suurin osa osallistujista on 20-30-vuotiaita.

Yhdistä kielikurssi työharjoitteluun tai vapaaehtoistyöhön

Espanjan opiskelun ohella Argentiinassa voit halutessasi osallistua myös vapaaehtoistöihin alkaen kahdesta viikosta aina kuuteen kuukauteen asti.

Kaikki vapaaehtoistyöhön osallistuvat käyvät kahden viikon kielikurssin ennen vapaaehtoistyöjakson alkua. Kielikurssin ja vapaaehtoistyöjakson minimikesto on siis yhteensä neljä viikkoa (2+2). Voit jatkaa kielikurssia myös yhtä aikaa vapaaehtoistyöjakson kanssa. Vapaaehtoistyötä tehdään 15 tuntia viikossa paikallisten ja mahdollisesti muiden vapaaehtoisten kanssa Buenos Airesin alueella.

Osallistuaksesi vapaaehtoistyöohjelmaan sinun tulee

 • olla vähintään 18-vuotias
 • osallistua kahden viikon espanjan intensiivikurssille ennen vapaaehtoistyön aloittamista
 • osallistua vapaaehtoistyöhön vähintään kahden viikon ajan

Tutustu myös muihin Argentiinan vapaaehtoistyömahdollisuuksiin Global Volunteering -sivuilta.

Halutessasi voit yhdistää kielikurssiin myös työharjoittelun. Harjoittelupaikkoja on useilla eri aloilla, ja harjoittelun minimikesto on 4 viikkoa. Lisäksi sinun on käytävä vähintään yhden viikon kielikurssilla ennen töiden aloittamista. Työkielenä voi olla espanja tai englanti ja työ voi olla koko- tai osa-aikaista.

Video
Katso videolta millainen kielikoulu Argentiinassa odottaa.

Kuka voi hakea?

Espanjan kielikurssi Argentiinassa sopii sinulle, joka olet

 • vähintään 16-vuotias EU-kansalainen.
 • kiinnostunut oppimaan espanjaa.

Lisäksi sinun tulee olla motivoitunut, joustava sekä sopeutumiskykyinen. Aikaisempi espanjan opiskelu ei ole välttämätöntä, sillä kursseja on monen tasoisia. Kielikurssille ei ole yläikärajaa. Kaikenikäiset hakijat ovat tervetulleita.

Mitä maksaa?

Samalla kun haet kielikurssille, maksat Allianssin ohjelmamaksun, joka on 150 euroa. Ohjelmamaksuun sisältyy:

 • ohjelmaan sijoittaminen
 • henkilökohtainen palvelu koko hakuprosessin ja ohjelmaan osallistumisen ajan
 • lähtijävalmennus (touko- tai elokuussa)
 • kattava ohjelma- ja maakohtainen infopaketti
 • oikeus käyttää nuorisovaihdon osallistujasivuja ja muita etuja
 • osallistumistodistus

Jos päätät itse perua lähtösi, ohjelmamaksua ei palauteta. Jos emme pysty sijoittamaan sinua ohjelmaan, palautamme ohjelmamaksun vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.

Kielikurssipaikan varmistuttua maksat yhteystoimistolle kielikurssi- ja majoitusmaksun. Kielikurssi- ja majoitusmaksuun sisältyy: 

 • tervetulopaketti
 • kielikurssi + oppimateriaalit
 • yhteystoimiston tuki 24/7
 • aktiviteetteja
 • opiskelijakortti
 • kaupunkikierros
 • kurssitodistus

Kielikurssi- ja majoitusmaksun suuruus vaihtelee kielikurssin viikoittaisen tuntimäärän sekä valitun majoitusvaihtoehdon mukaan.

Voit valita itsellesi sopivan paketin tutkimalla eri kurssivaihtoehtoja ja hintoja. Ajankohtaiset kurssihinnat löydät hinnastosta sivun lopussa tai kielikoulun nettisivuilta. Huomaathan, että hinnat ovat Yhdysvaltojen dollareissa.

Lennot, vakuutuksen ja mahdollisen viisumin järjestät ja maksat itse.

Miten haetaan?

Haluaisitko lähteä Argentiinaan opiskelemaan espanjaa ja opettelemaan tangon askelia? Katso hakuohjeet ja täytä hakulomake jo tänään.

Kaipaatko vielä lisätietoja? Ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää ohjelmasta ja vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Ohjelman ehdot:

 • Allianssin ohjelmamaksu on 150 euroa, joka maksetaan hakiessa.
 • Mikäli hakija peruu itse lähtönsä, maksua ei palauteta.
 • Mikäli Allianssi ei pysty sijoittamaan hakijaa kuukauden sisällä toivotusta aloitusajasta, palautetaan maksettu maksu vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.
 • Hakija maksaa itse matkansa kohdemaan ja kotimaan välillä.
 • Vastuunrajoitusehto: Allianssin vahingonkorvausvastuu hakijaa kohtaan rajoittuu maksetun 150 euron maksun määrään.
 • Hakulomakkeen täyttämällä hakija antaa suostumuksensa tietojensa käyttöön ja luovuttamiseen hakuprosessissa tarvittaville tahoille.

Materials

Related