Aasia

Aasiassa valittavissa on useita maita, kuten Thaimaa, Intia tai Japani.

Olen oppinut tuntemaan nepalilaista kulttuuria ja ihmisiä. Olen saanut lisää kärsivällisyyttä ja oppinut arvostamaan enemmän sitä, kuinka voin itse päättää omasta elämästäni. Aivan mahtava ja avartava kokemus.

Vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa Etelä-Korea tunnetaan suurena elektroniikkavaltiona. Vapaaehtoistyössä sinulla on mahdollisuus kokea korealainen kulttuuri eturivistä, keskeltä paikallista yhteisöä.
Vapaaehtoiseksi Filippiinien saarille Kaakkois-Aasiassa sijaitsevat Filippiinit ovat 7 641 saaren muodostama saaristovaltio. Suurin osa maan asukkaista asuu 11 saarella. Maan kulttuuri on hyvin monipuolinen ja vaihtelee saarten välillä.
Vapaaehtoistyöhön Indonesian saarille Indonesia on maailman suurin saarivaltio, joka koostuu yli 17 000 saaresta. Suurin osa vapaaehtoistyöprojekteista liittyy opetukseen, ympäristöön ja sosiaalialaan. Köyhyys on merkittävä ongelma Indonesiassa.
Vapaaehtoiseksi värikkääseen Intiaan Intia tunnetaan värikkäästä kulttuuristaan, musiikista, elokuvista ja mausteisesta ruuasta. Allianssilla on Intiassa kaksi yhteistyöjärjestöä: etelässä toimiva FSL ja pohjoisessa toimiva Ruchi.
Vapaaehtoistyöhön Japanin maaseudulle Japanilaisessa kulttuurissa yhdistyvät maan pitkä historia ja moderni teknologia. Vapaaehtoistyö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua maan kulttuurin, kieleen ja arkeen.
Vapaaehtoiseksi historian repimään Kambodzaan Kaakkois-Aasiassa sijaitsevassa Kambodzassa on monia historiallisia temppeleitä, joista tunnetuin on Angor Wat. Kambodza on myös yksi maailman köyhimmistä maista.
Vapaaehtoiseksi Himalajan juurelle Nepaliin Nepal on tunnettu maailman korkeimmasta vuoristosta Himalajasta. Maan eteläosista löytyy kuitenkin myös sademetsiä. Köyhässä maassa on hyvin omaleimainen hindulaisuuteen perustuva kulttuuri.
Kulttuurityöhön Thaimaahan Thaimaa on temppeleiden, saarten ja sademetsien maa. Vapaaehtoistyössä pääset tutustumaan maahan ja sen kulttuuriin, sekä näkemään arkea paikallisessa yhteisössä.
Vietnamissa voit työskennellä lasten tai ympäristön parissa Vietnamilla ja maan kulttuurilla on pitkä historia. Siitä todisteena maalla on kahdeksan kohdetta Unescon maailmanperintölistalla.