Afrikka

Etelä-Afrikka, Kenia, Tansania tai Uganda

Oli aivan uskomaton matka! Ylivoimaisesti elämäni paras päätös lähteä Tansaniaan tekemään vapaaehtoistyötä. Volunteer centerillä sekä host perheessä oli molemmissa todella mukava asua! Sain elinikäisiä ystäviä ympäri maailmaa ja maailmankuvani avartui huimasti.

Vapaaehtoistyöhön Etelä-Afrikkaan Etelä-Afrikan luonto hurmaa monipuolisuudellaan.Vapaaehtoistyössä pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja arkeen keskeltä paikallista yhteisöä. 
Valitse Kenian monista vapaaehtoistyöprojekteista Kenia sijaitsee Itä-Afrikassa Intian valtameren rannalla. Maa on tunnettu monipuolisesta luonnostaan, joka ulottuu Mombasan rannoilta kansallispuistojen savanneille ja vuoristoon. Myös maan ilmasto on vaihteleva.
Tansaniassa voit tehdä vapaaehtoistyötä monilla eri aloilla Afrikan korkein vuori Kilimanjaro sijaitsee Tansaniassa. Vuoristo tarjoaa upeita vaellusreittejä, mutta löytyy Tansaniasta muutakin, kuten savanneja ja rannikkoa.
Vapaaehtoiseksi päiväntasaajalle Uganda sijaitsee päiväntasaajalla. Vaikka maalla ei ole rantaviivaa, sijaitsee maailman toiseksi suurin järvi Victoria osittain sen alueella.