Amerikka

Vapaaehtoistyötä voi tehdä Etelä-, Väli- ja Pohjois-Amerikassa, Argentiinasta Yhdysvaltoihin.

Haluaisin rohkaista kaikkia suuntaamaan suoraan vapaaehtoistyöhön, omaa kielitaitoa ei kannata vähätellä, ja vapaaehtoistyössä kieltä oppii todella nopeasti, vaikka aluksi se tuntuisikin mahdottomalta! Itselleni jäi hyvin lämpimät muistot, mutta toisaalta niin monta paikkaa jäi vielä näkemättä ja paljon vapaaehtoistyötä tekemättä, että aion suunnata Ecuadoriin ehkä jälleen ensi vuonna.

Vapaaehtoistyötä Buenos Airesissa Argentiina vuoristoineen, kaupunkeineen ja maaseutuineen ulottuu aina Etelä-Amerikan eteläisimpään kärkeen. Vapaaehtoistyöprojektit sijaitsevat maan pääkaupungissa Buenos Airesissa tai sen läheisyydessä.
Luonnonsuojelua Costa Ricassa Väli-Amerikassa sijaitsevassa Costa Rican saarivaltiossa luonto on ainutkertaista. Tulivuoret ja eksoottiset eläimet luovat oman lisänsä muutenkin vaihtelevaan ympäristöön.
Lähde vapaaehtoiseksi Ecuadoriin Etelä-Amerikan rannikolla, päiväntasaajalla sijaitsevan Ecuadorin luonto on ainutkertainen. Andien vuoristo, tulivuoret, kuumat lähteet, Amazonin sademetsä ja Galapagossaaret.
Sivut tulossa pian. Sillä välin voit kysyä lisää Meksikon vapaaehtoistyöprojekteista meiltä sähköpostitse vaihto(at)alli.fi tai soittamalla numeroon 044 416 5209.
Vapaaehtoiseksi muinaisen Inkavaltakunnan pääkaupunkiin Peru on muinaisten inkojen valtakuntaa ja siitä merkkinä seisovat Machu Picchun rauniot. Vapaaehtoistyöprojektimme sijoittuvat Cuscon tai Cuzcon alueelle, joka oli aikanaan Inkavaltakunnan pääkaupunki.
Eri puolilla Yhdysvaltoja on useita vapaaehtoistyöprojekteja Yhdysvaltojen sanotaan olevan kulttuurien sulatusuuni. Maahan on sen historian aikana tullut siirtolaisia kaikista maanosista, jolla on ollut merkittävä vaikutus maan kulttuuriin.