Tietoa meistä

Tutustu Allianssin nuorisovaihdon toimintaan Suomessa, yhteistyöhankkeisiin ja lue, miten sinä voit tulla mukaan toimintaan.

Map

Miksi Allianssin nuorisovaihto? 

Miksi lähteä maailmalle juuri Allianssin nuorisovaihdon kautta? Täältä löydät lisätietoa toimintaamme ohjaavista arvoista ja periaatteista. 

vapaaehtoisia pitämässä taukoa haravoinnista

Toiminta Suomessa

Järjestämme monipuolisesti erilaista toimintaa myös Suomessa. Kauttamme saapuu Suomeen vuosittain noin 200 kansainvälistä vapaaehtoista ja voit osallistua toimintaamme Suomessa esimerkiksi järjestämällä tai ohjaamalla kansainvälisen vapaaehtoisleirin tai isännöimällä Euroopan Solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoisia Aktiivitoiminnassa kauttamme maailmalla olleet tekevät esimerkiksi koulu- ja tapahtumavierailuja eri puolilla Suomea ja toimivat mentoreina uusille  osallistujille. 

kansainvälinen yhteistyö

Kansainvälinen yhteistyö

Teemme yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, joissa toimivien organisaatioiden kanssa olemme mukana erilaisissa yhteistyöhankkeissa. Kauttamme voi osallistua verkostojemme järjestämiin koulutuksiin ja seminaareihin ulkomailla. Koulutuksia ja muita lyhytaikaisia vaihtoja järjestetään hyvin eri teemoista ja eri menetelmin, esimerkiksi ympäristöön, ilmastokriisiin, yhdenvertaisuuteen, vuorovaikutustaitoihin ja hyvinvointiin liittyen.

Tietosuojaseloste