Miksi Allianssi?

Miksi lähteä maailmalle juuri Allianssin nuorisovaihdon kautta? Tässä neljä mielestämme keskeistä syytä:

1. Kokenut kansainvälisten liikkuvuusohjelmien järjestäjä

Olemme järjestäneet erilaisia vaihto-ohjelmia vuodesta 1993 lähtien, ja kauttamme on lähtenyt maailmalle jo lähes 20 000 nuorta aikuista. Suurin osa lähtijöistä on 18-30 -vuotiaita, mutta tarjolla on ohjelmia myös nuoremmmille ja vanhemmille kohderyhmille. Olemme kokenut ja asiantunteva toimija, jolla on laajat yhteistyöverkostot.

Voittoa tavoittelemattomana tahona pystymme tarjoamaan monipuolisen ohjelmavalikoiman järkevään hintaan.  Ohjelmamaksuilla katetaan toiminnan järjestämisestä aiheutuvia kuluja ja varmistetaan laadukas ja turvallinen ohjelma osallstujille. Osa ohjelmistamme on Erasmus+-tuettuja eikä niihin osallistumisesta aiheudu lähtijälle kuluja. 

Ohjelmiimme osallistuneet ovat tervetulleita osallistumaan nuorisovaihdon toiminnan kehittämisen ja aktiivitoimintaan kotimaahan paluun jälkeen esimerkiksi lähtijävalmennuksissa, kouluvierailuilla ja erilaisissa tapahtumissa.

2. Henkilökohtaista palvelua

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua läpi hakuprosessin ja ohjelmaan osallistumisen. Neuvomme mielellämme osallistujia kaikissa ohjelmiimme osallistumiseen liittyvissä kysymyksissä. Olemme hakijoiden tukena jo sopivan ohjelman valitsemisesta lähtien aina kotimaahan paluuseen asti.

3. Panostamme perehdytykseen ja tukeen

Tavoitteenamme on, että ulkomaanjakso on osallistujalle mahdollisimman antoisa. Osallistujien käytössä on laaja sähköinen  perehdytysmateriaalimme ja mahdollisuus osallistua touko- ja elokuussa järjestettäviin yhteisiin lähtijävalmennuksiin matkaan valmistautumista varten. Useisiin ohjelmiin kuuluu myös ennen lähtöä järjestettävä ohjelmakohtainen lähtijätapaaminen ja/tai  kohdemaassa oleskelun alussa järjestettävä orientaatiojakso. 

4. Huolella valitut yhteistyökumppanit ja verkostot

Toimimme huolella valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Paikallinen yhteystoimisto on osallistujan tukena koko kohdemaassa oleskelun ajan. Useat yhteystoimistot järjestävät perehdytystä ohjelman alussa sekä säännöllisiä tapaamisia osallistujille ja heihin voi olla yhteydessä koko oleskelun ajan. 

Olemme jäsenenä kansainvälisissä ja kotimaisissa verkostoissa ja noudatamme niiden laatuperiaatteita.  Toimimme Allianssi-talossa Pasilassa yhdessä Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n sekä muiden nuorisoalan toimijoiden kanssa tavoitteenamme edistää suomalaisten nuorten hyvinvointia ja globaalia osallisuutta.

 

 

 

Related