ESC-vapaaehtoiseksi Madeiralle

25/11/2019 - 13:55
Siiri
ESC Madeira

Lähde vapaaehtoiseksi Madeiralle kehittämään kieli- ja esiintymistaitoasi! 

Nuorisovaihdolla on kaksi avointa paikkaa Portugalin Madeiran tammikuussa alkavassa Euroopan solidaarisuusjoukkojen projektissa. Projekti kestää 6-7 kuukautta. 

"A walk through the history of Madeira" -projektin tarkoituksena on perehdyttää kansainvälisiä vierailijoita madeiralaiseen kulttuuriperintöön ja historiaan opastettujen kierrosten ja muiden aktiviteettien avulla. Vapaaehtoiset työskentelevät yhteistyössä Madeiran yliopiston ylioppilaskunnan kanssa, ja heidän toiminnallaan on tärkeä rooli yliopiston opiskelijoille tarjottavien sosiaalisen tuen ohjelmien mahdollistamisessa. 

Projekti sopii erinomaisesti hakijoille, jotka haluavat harjoittaa kieli- ja esiintymistaitoaan. ESC-vapaaehtoiset työskentelevät pääasiassa järjestäen turistikierroksia Madeiran hienoihin kulttuuriperintökohteisiin, mutta projektiin kuuluu myös muun kulttuuritoiminnan järjestämistä, tieteellisten artikkelien lukemista ja kääntämistä sekä kirjoitustyötä. Vapaaehtoiset majoittuvat yhdessä Madeiran yliopiston opiskelija-asuntolassa meren läheisyydessä

Mikä Euroopan solidaarisuusjoukot? Euroopan solidaarisuusjoukot, tuttavallisemmin ESC, on Euroopan Unionin tukema vapaaehtoisohjelma 18-30 -vuotiaille nuorille aikuisille. Euroopan solidaarisuusjoukkojen kautta voit tehdä vapaaehtoisjakson jossakin Euroopan maassa kerryttäen samalla työkokemusta, kielitaitoa ja saaden uusia kokemuksia. Osallistumisesta ei tule juuri mitään kuluja, sillä vapaaehtoisille myönnetään jakson ajaksi tukea, jhoka kattaa matkarahan, matkustajavakuutuksen, ylläpidon, kielenopetusta, pienen taskurahan sekä valmennuksen ennen lähtöä ja kohdemaassa.

Lisätiedot ja hakuohjeet projektista löydät tästä esitteestä. Hae mukaan mahdollisimman pian!

Madeira1