Hae ryhmänohjaajaksi rasisminvastaiseen projektiin Italiaan!

13/01/2020 - 13:21
Siiri
p.e.a.c.e.

Allianssin nuorisovaihdolla on yksi ryhmänohjaajan paikka "P.E.A.C.E. - Promoting European Awareness to Contrast Extremism" -projektissa. Projektin järjestäjänä on Allianssin nuorisovaihdon italialainen yhteistyöjärjestö Lunaria. 

Projektin tavoitteena on järjestää ensi kesänä nuorisovaihto, jossa pyritään edistämään rasisminvastaista toimintaa sekä käsitellään populismin, retoriikan ja propagandan yhteyksiä rasistiseen käytökseen ja vihapuheeseen Euroopassa.

Ryhmänohjaaja osallistuu helmikuussa järjestettävään nuorisovaihdon suunnittelutapaamiseen sekä toimii kesällä järjestettävän nuorisovaihdon ohjaajana. Suunnittelutapaaminen järjestetään Italian Poggio Mirtetossa 13.-16. helmikuuta ja nuorisovaihto 17.-26. kesäkuuta. Ryhmänohjaajan tulee siis osallistua kumpaankin tapahtumaan.

Ryhmänohjaajaksi voi hakea kuka tahansa nuorten kanssa työskentelystä ja kansainlaisyhteiskunnassa toimimisesta kiinnostunut tiimityöskentelijä, joka on motivoitunut hyödyntämään opittuaan toiminnassaan Suomessa ja muussa eurooppalaisessa yhteistyössä.

Ryhmänohjaajan matkakulut korvataan ja tarjotaan ylläpito sekä suunnittelutapaamisen että nuorisovaihdon ajaksi.

Lisätietoa projektiesitteessä

Hae mukaan lähettämällä täytetty hakulomake osoitteeseen hakemukset@alli.fi viimeistään maanantaina 20.1.

Erasmus+

Related to the subject