Hae virtuaaliseen nuorisovaihtoon ja edistä rasisminvastaista toimintaa!

13/05/2021 - 13:21
Siiri
p.e.a.c.e.

Allianssin nuorisovaihdolla on muutama osallistujan paikka ja yksi ryhmänohjaajan paikka virtuaalisessa "P.E.A.C.E. - Promoting European Awareness to Contrast Extremism" -nuorisovaihdossa. Projektin järjestäjänä on Allianssin nuorisovaihdon italialainen yhteistyöjärjestö Lunaria. 

Virtuaalisen nuorisovaihdon tavoitteena on edistää rasisminvastaista toimintaa sekä pohtia yhdessä populismin, retoriikan ja propagandan yhteyksiä rasistiseen käytökseen ja vihapuheeseen Euroopassa. Nuorisovaihtoon osallistuu etänä Italian ja Suomen lisäksi noin viiden hengen ryhmät Bulgariasta, Ranskasta ja Turkista, joten luvassa on mielenkiintoisia keskusteluja ja myös tietoa eri maiden tilanteista. Nuorisovaihto on mielenkiintoinen, hauska ja yhteisöllinen tapa saada tietoa tärkeä aiheesta ja päästä keskustelmaan eri maista tulevien nuorten aikuisten kanssa.

Nuorisovaihto järjestetään 13.-22.7. ja siihen voi osallistua läppärin välityksellä vaikka mökiltä, puistosta tai kotisohvalta.

Virtuaaliryhmänohjaajaksi voi hakea jos haluat olla mukana valmistelemassa nuorisovaihtoa ja ottaa erityisen aktiivista roolia sen sujumisesta. Ryhmänohjaajana toimimimalla pääsee myötävaikuttamaan nuorisovaihdon onnistumiseen suuremmassa roolissa ja saa hyvää kokemusta kansainvälisen virtuaalisen vaihdon järjestämisestä mitä voi hyödyntää niin kotimaassa kuin muussa eurooppalaisessa yhteistyössä.

Mukaan voivat hakea kaikki 18-30 -vuotiaat aiheesta kiinnostuneet. Ryhmänohjaajalle ei ole ikärajaa.Vaihdon kieli on englanti. Suomalaisella kouluenglannilla pärjää erinomaisesti ja itse asiassa tämä vaihto on hyvä tilaisuus käyttää kielitaitoaan ihan käytännössä.  

Lisätietoa löydät oheisesta esitteestä. Hae mukaan viimeistään 20.6.!

Hae mukaan lähettämällä täytetty hakulomake osoitteeseen hakemukset@alli.fi.

Erasmus+

Related to the subject