Haku syksyn Ready for Life -jaksoille auki 20.5.-9.6.

17/05/2019 - 15:30
Nuorisovaihto
rflsyksy

Haku syksyn Ready for Life -työssäoppimisjaksoille alkaa 20.5.! 

Mikä Ready for Life?

Ready for Life on Allianssin nuorisovaihdon Erasmus+-tuettu ohjelma, jossa toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta vastavalmistuneille on tarjottu mahdollisuuksia oman alan työkokemuksen kartuttamiseen valmistumisen jälkeen jo useiden vuosien ajan. Jaksot kestävät 1-4 kuukautta ja jokaiselle hakijalle tarjotaan ohjelmassa koulutusta vastaava työssäoppimispaikka.

Mitä maksaa? Erasmus+ -tuki kattaa lähtijävalmennuksen ja ohjemateriaaleja, sijoituksen oman alan työharjoittelupaikkaan, tukipalvelut kohdemaassa, majoituksen, matka-apurahan sekä useimmissa maissa kielikurssin. Vain päivittäiset elinkustannukset jäävät siis osallistujien maksettaviksi.

Kenelle? Ohjelmaan voi hakea vuoden sisällä valmistumisesta. Hakijan tulee olla valmistunut ennen jakson alkua ammatillisesta tutkintoon johtaneesta koulutuksesta, joko perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla. Opiskelu on voinut tapahtua joko oppilaitoksessa, näyttötutkintona tai oppisopimuksella.

MIKSI? Saat kansainvälistä työkokemusta, pääset elämään arkea uudessa kulttuurissa ja kehittämään omia henkilökohtaisia taitojasi. Ulkomailla vietetystä ajasta tarttuu ikimuistoisia kokemuksia mukaan taskut pullolleen!

Lisätiedot ja hakuohjeet: https://www.nuorisovaihto.fi/ohjelmat/ready-life

erasmus