Kevääksi työharjoitteluun ulkomaille? Hakuaikaa jatkettu!

16/09/2019 - 16:42
Pauliina
Ready for life

Huom. Hakuaikaa jatkettu 23.10. saakka! 

"Aion matkustaa enemmän yksin, sillä tämä oli ensimmäinen kokemukseni itsenäisesti tehdystä reissusta, nyt tiedän pystyväni. Koen myös, että tämän jälkeen uskallan hakea töitä laajemmalta osaamisalueelta ja keskittyä siihen mikä auttaa minua lähemmäs omia tavoitteita", totesi Taina harjoittelustaan Berliinissä. 

Oletko juuri valmistunut tai valmistumassa syksyllä 2019 ammattiin? Haluaisitko päästä kartuttamaan valmistumisen jälkeistä työkokemusta ja kehittämään ammatillisia taitojasi ulkomaille? 

Haku tammikuun alussa alkaviin Ready for Life -harjoitteluihin on nyt auki! 

Mikä Ready for Life?

Ready for Life on Allianssin nuorisovaihdon Erasmus+-tuettu ohjelma, jossa toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta vastavalmistuneille on tarjottu mahdollisuuksia työharjoitteluihin ulkomailla jo useiden vuosien ajan. Ready for Life -harjoittelujaksot kestävät 1-4 kuukautta ja jokaiselle hakijalle tarjotaan ohjelmassa koulutusta vastaava työssäoppimispaikka.

Mitä maksaa? Ohjelma on Erasmus+-tuettu. Erasmus+-tuki kattaa lähtijävalmennuksen ja ohjemateriaaleja, sijoituksen oman alan työharjoittelupaikkaan, tukipalvelut kohdemaassa, majoituksen, matka-apurahan sekä useimmissa maissa kielikurssin. Vain päivittäiset elinkustannukset jäävät siis osallistujien maksettaviksi.

Kenelle? Ohjelmaan voi hakea vuoden sisällä valmistumisesta. Hakijan tulee olla valmistunut ennen jakson alkua ammatillisesta tutkintoon johtaneesta koulutuksesta, joko perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla. Opiskelu on voinut tapahtua joko oppilaitoksessa, näyttötutkintona tai oppisopimuksella.

Milloin? Seuraavat jaksot alkavat tammikuussa 2020. Olethan meihin suoraan yhteydessä, jos edellinen hakukierros meni ohi ja tahtoisit lähteä maailmalle jo syksyllä 2019.

MIKSI? Saat kansainvälistä työkokemusta, pääset elämään arkea uudessa kulttuurissa ja kehittämään omia henkilökohtaisia taitojasi. Ulkomailla vietetystä ajasta tarttuu ikimuistoisia kokemuksia ja inspiraatiota mukaan taskut pullolleen!

Lisätiedot ja hakuohjeet löydät osoitteesta: https://www.nuorisovaihto.fi/ohjelmat/ready-life

Hae mukana mahdollisimman pian, viimeistään 23.10. mennessä! 

 

erasmus