Leiriohjaajaksi vapaaehtoisleirille? Hae mukaan teatteriteemaiseen koulutukseen!

02/03/2021 - 14:59
Siiri
pelinappulat rivissä

Kiinnostaako leiriohjaajana toimiminen kansainvälisella vapaaehtoisleirillä Suomessa? Miten osallistavan teatterin menetelmiä voidaan hyödyntää ryhmänohjauksessa? Hae mukaan kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien leiriohjaajakoulutukseen!

Allianssin nuorisovaihdolla on kaksi paikkaa kaksiosaisessa IVS4Life-koulutuksessa. Koulutuksen tarkoituksena on tarjota tuleville leiriohjaajille innovatiivisia välineitä tukea kulttuurienvälistä vuorovaikutusta ja osallistujien henkilökohtaista kasvua vapaaehtoisleirin aikana. Koulutuksen aikana opitaan hyödyntämään etenkin osallistavan teatterin menetelmiä leiriohjaajana, esimerkiksi ryhmäytymisen tukemisessa, ongelmanratkaisussa, kulttuurienvälisessä kommunikaatiossa sekä arvioinnissa ja reflektoinnissa.

Koulutus on kaksiosainen, jonka lisäksi osallistuja pääsee hyödyntämään koulutuksessa oppimaansa käytännössä toimimalla leiriohjaajana Allianssin nuorisovaihdon ensi kesän kansainvälisellä vapaaehtoisleirillä. Koulutuksen ensimmäinen osa järjestetään 16.-21.6. virtuaalisesti. Kesän vapaaehtoisleirien jälkeen järjestetään arviointitapaaminen 29.10.-1.11. Alankomaissa. Huomioithan hakiessasi, että pystyt sitoutumaan sekä kumpaankin koulutuksen osaan että leiriohjaajana toimimiseen kesän aikana. 

Mitä maksaa ja kuka voi hakea? Koulutukseen ei ole osallistumismaksua. Koulutuksen arviointitapaamiseen tarjotaan matka-apuraha kattamaan matkakuluja sekä ylläpito koulutuksen ajaksi. Matkakulut katetaan 275 euroon asti. Koulutukseen voivat hakea kaikki leiriohjaajana toimimisesta kiinnostuneet 18 vuotta täyttäneet, ei yläikärajaa! 

Lisätiedot koulutuksesta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät oheisesta infopaketistaHae mukaan viimeistään 20. huhtikuuta!

Related to the subject