Loppusyksyksi työharjoitteluun Eurooppaan!

24/07/2019 - 14:17
Pauliina
ready for Life

Haku syksyn Ready for Life -työssäoppimisjaksoille auki 14.8. saakka! 

”Olemme käyneet retkillä Roomassa ja läheisessä kansallispuistossa ja täytyy kyllä sanoa että olen niin kiitollinen tästä kokemuksesta ja siitä, että on nähnyt Italiaa eri tavoin kuin muut perusturistit ja saanut nähdä oikeaa italialaista elämää.” - Minttu, merkonomi, Italia 

Mikä Ready for Life?

Ready for Life on Allianssin nuorisovaihdon Erasmus+-tuettu ohjelma, jossa toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta vastavalmistuneille on tarjottu mahdollisuuksia oman alan työkokemuksen kartuttamiseen valmistumisen jälkeen jo useiden vuosien ajan. Jaksot kestävät 1-4 kuukautta ja jokaiselle hakijalle tarjotaan ohjelmassa koulutusta vastaava työssäoppimispaikka.

Mitä maksaa? Erasmus+ -tuki kattaa lähtijävalmennuksen ja ohjemateriaaleja, sijoituksen oman alan työharjoittelupaikkaan, tukipalvelut kohdemaassa, majoituksen, matka-apurahan sekä useimmissa maissa kielikurssin. Vain päivittäiset elinkustannukset jäävät siis osallistujien maksettaviksi.

Kenelle? Ohjelmaan voi hakea vuoden sisällä valmistumisesta. Hakijan tulee olla valmistunut ennen jakson alkua ammatillisesta tutkintoon johtaneesta koulutuksesta, joko perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla. Opiskelu on voinut tapahtua joko oppilaitoksessa, näyttötutkintona tai oppisopimuksella.

MIKSI? Saat kansainvälistä työkokemusta, pääset elämään arkea uudessa kulttuurissa ja kehittämään omia henkilökohtaisia taitojasi. Ulkomailla vietetystä ajasta tarttuu ikimuistoisia kokemuksia mukaan taskut pullolleen!

Lisätiedot ja hakuohjeet: https://www.nuorisovaihto.fi/ohjelmat/ready-life

erasmus