Lyhytkestoisia ESC-vapaaehtoisjaksoja Euroopassa!

09/04/2019 - 16:59
Nuorisovaihto
esc volunteering teams

EU-tuettuja lyhytkestoisia vapaaehtoisjaksoja Ranskassa, Makedoniassa, Belgiassa, Unkarissa ja Suomessa!

Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistiimeihin voivat osallistua 18-30 -vuotiaat nuoret. Vapaaehtoisjaksot kestävät yleensä 2-3 -viikkoa ja niiden aikana osallistujat pääsevät tutustumaan muihin eri puolilta Eurooppaa tuleviin nuoriin ja tekemään yleishyödyllisiä tehtäviä paikallisen yhteisön kanssa. 

Vapaaehtoistiimeihin osallistuville nuorille korvataan matkakulut kohdemaahan ja tarjotaan majoitus, ruuat, matkavakuutus sekä pieni taskuraha vapaaehtoisjakson ajalle. 

Alla voit selata juuri nyt avoimia paikkoja Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistiimeissä. 

Ranska

Concordia-järjestön vapaaehtoistiimeihin voit tutustua tässä esitteessä.  Esitteessä mainittujen tiimien lisäksi Concordialla on nyt tarjolla kaksi uutta vapaaehtoistiimiä heinä-elokuulle:

Solidarites Jaunnesses -järjestön vapaaehtoistiimeihin voit tutustua tästä esitteestä. 

Belgia 

Compagnons Bâtisseurs - järjestön vapaaehtoistiimeihin voit tutustua täällä. 

Unkari 

EGYESEK-järjestöllä on seuraavia vapaaehtoistiimejä: 

Suomi

Suomessa järjestettäviin vapaaehtoistiimeihin voivat osallistua myös suomalaiset vapaaehtoiset! 

Miten haen mukaan? 

Projekteihin voit hakea mukaan täyttämällä hakulomakkeen ja merkkaamalla siihen sinua kiinnostavien vapaaehtoisjaksojen koodit (esim. CONCF-033-ESC).

Huom. hakulomakkeen täytettyäsi siirryt ohjelmamaksukohtaan, mutta Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistiimijaksoilla EI ole osallistumismaksua. Voit siis jättää vain hakemuksen. 

Makedonia

Volunteers Centre Skopje -järjestö etsii vapaaehtoisia kuukauden mittaisiin ESC-projekteihin kesä- ja heinäkuussa. Voit lukea tarkemmin järjestöstä ja vapaaehtoisprojektista tästä esitteestä. 

Tähän projektiin haetaan lähettämällä hakulomake osoitteeseen hakemukset(at)alli.fi ja me lähetämme hakemuksen eteenpäin kohdemaahan.

Selina Macedonia

 

EU-tuettuun vapaaehtoistyöhön pidemmäksi aikaa? 

EU-tuetusti voi lähteä vapaaehtoiseksi myös pidemmäksi aikaa. Euroopan solidaarisuusjoukkojen 6-12 kuukautta kestäviä vapaaehtoispaikkoja voit selata täältä. 

Lisätietoa Euroopan solidaarisuusjoukoista ohjelmana löydät tältä sivulta. 

ESC

 

Related to the subject