Miten hyödyntää pelillistämisen metodeja nuorisotyössä? Hae mukaan Italiassa järjestettävään FINE-koulutukseen!

08/06/2021 - 13:16
Siiri
FINE-koulutus

Haluaisitko oppia, miten pelien dynamiikkaa ja metodiikkaa voidaan hyödyntää nuorisotyössä? Käytätkö pelillistämisen työkaluja jo työssäsi nuorten parissa, mutta haluaisit oppia aiheesta lisää? Hae mukaan elokuussa Italiassa järjestettävään pelillistämis-aiheiseen koulutukseen!

Allianssin nuorisovaihdolla on kaksi paikkaa Fueling Innovation in Non-formal Education (FINE) -koulutuksessa, joka järjestetään Italian Cagliarissa 2.-9. elokuuta. 

Koulutuksen tarkoituksena on oppia uusia työkaluja nonformaalin oppimisen tukemiseksi nuorisotyössä. Koulutuksessa keskitytään erityisesti pelillistämiseen (englanniksi gamification), eli siihen, miten pelien ja leikkien dynamiikkaa ja metodiikkaa voidaan hyödyntää nuorten parissa työskentelyssä. Koulutukseen osallistuvat pääsevät myös jakamaan kokemuksiaan pelillistämisen metodien käytöstä nuorisotyössä.

Kenelle? Koulutus sopii kaikille nuorten parissa työskenteleville, jotka käyttävät pelillistämisen työkaluja työssään tai ovat kiinnostuneita oppimaan lisää pelillistämisestä. Mukaan etsitään sekä nuorisotyöntekijöitä (ei ikärajaa), että koulutuksen teemasta kiinnostuneita aktiivisia nuoria aikuisia (18-30- vuotiaita). 

Mitä maksaa? Koulutus on Erasmus+ -tuettu, joten osallistujille tarjotaan ylläpito koulutuksen ajaksi ja heille maksetaan matka-apuraha kattamaan matkakuluja. Suomesta matkustaville osallistujille matka-apuraha on maksimissaan 360 euroa. Osallistumismaksua ei ole.

Hae mukaan FINE-koulutukseen viimeistään 30.6.!

Kiinnostuitko? Lisätiedot löydät oheisesta projektiesitteestä.

Voit hakea mukaan täyttämällä tämän hakulomakkeen

Related to the subject