Miten sosiaalinen media näkyy arjessamme? Hae Disposable Things -nuorisovaihtoon Belgiaan!

19.06.2019
Pauliina
Disposable things

Miten sosiaalinen media vaikuttaa arkeemme? Mitä on digitaalisten laitteiden ja sosiaalisen median vastuullinen kulutus? Mikä merkitys on kuvilla some-aikakaudella? Millaisia ovat virtuaalimaailman hyvä tavat? Miltä tuntuisi viettää vuorokausi täysin ilman nettiyhteyttä ja digitaalisia laitteita?

Haluaisitko päästä keskustelemaan muun muassa näistä kysymyksistä muiden eri puolilta Eurooppaa tulevien nuorten kanssa? Tahtoisitko päästä suunnittelemaan kampanjaa, jolla lisätään tietoisuutta vastuullisesta verkkoviestinnästä ja samalla oppia mediakasvatuksen alkeita? 

Mikäli nämä kysymykset saavat sinut innostumaan, hae mukaan yhteistyöjärjestömme CBB:n järjestämään "Disposable Things" -nuorisovaihtoon Belgiaan! 

Nuorisovaihto järjestetään Mache-en-Famenne kaupaungissa Belgiassa 27.8.-9.9.2019. Koulutukseen osallistuu nuoria Belgiasta, Italiasta, Suomesta, Romaniasta ja Portugalista. 

Mukaan voivat hakea 16-25 -vuotiaat nuoret. Allianssin nuorisovaihdolla on nuorisovaihtoon neljä paikkaa. Etsimme mukaan myös ryhmänohjaajaa. 

Osallistujille korvataan matkakulut 275 euroon asti ja tarjotaan majoitus ja ruuat koko jakson ajalle. Osallistumismaksu on 100 euroa, joka maksetaan Allianssin nuorisovaihtoon ennen jakson alkua. Ohjaajalle ei ole osallistumismaksua. 

Lisätiedot nuorisovaihdosta ja hakulomakkeen löydät täältä. Ilmoitathan lomakkeessa, mikäli olet kiinnostunut toimimaan vaihdon aikana ryhmänohjaajana. 
Lähetä täytetty hakulomake Allianssin nuorisovaihtoon  25.7. mennessä osoitteeseen hakemukset@alli.fi 
 

Related to the subject