Muovi ei ole muotia - Hae ympäristöteemaiseen nuorisovaihtoon!

06/04/2021 - 10:15
Siiri
Plastic is not fantastic

Innostaako ekologisesti kestävien valintojen tekeminen? Haluaisitko ideoida kansainvälisessä porukassa ratkaisuja muovinkulutuksen vähentämiseksi? Hae nyt mukaan ranskalaisen partnerimme Concordian järjestämään Erasmus+ -tuettuun "Plastic is not Fantastic" -nuorisovaihtoon! 

Allianssin nuorisovaihdolla on yksi ryhmänohjaajan paikka sekä neljä osallistujan paikkaa touko-kesäkuussa järjestettävässä "Plastic Is Not Fantastic" -nuorisovaihdossa. Ympäristöteemainen nuorisovaihto järjestetään verkossa 22.5. ja 5.6. välisenä aikana, kokoontumiset sijoittuvat tiistai-iltoihin ja viikonlopuille. Nuorisovaihdossa käytetään alustoina Zoomia ja Jamboardia. 

Nuorisovaihdon tarkoituksena on perehtyä tarkemmin muovinkulutuksen ympäristöhaittoihin sekä tarjota osallistujille välineitä levittää tietoisuutta muovin ongelmallisuudesta ja ekologisesti kestävämmistä vaihtoehtoista. Osallistujat pääsevät myös jakamaan kokemuksia ekologisten valintojen suosimisesta käytännössä. 

Ranskan nuorisovaihdon ryhmänohjaaja osallistuu myös verkossa järjestettävään suunnittelutapaamiseen huhtikuussa. Suunnittelutapaamisessa osallistujajärjestöistä tulevat ryhmänohjaajat pääsevät tutustumaan tarkemmin tulevan nuorisovaihdon käytännön järjestelyihin.

Kuka voi hakea? Nuorisovaihtoon voivat osallistua kaikki ekologisesta elämäntavasta ja luonnonsuojelusta kiinnostuneet 16-25 -vuotiaat. Ohjaajalle ei ole ikärajaa. Osallistuminen on ilmaista. 

Vielä kaksi paikkaa vapaana ! Hae mukaan  mahdollisimman pian, viimeistään 16.5. Hakea voit täyttämällä oheisen hakulomakkeen.

Lue lisää "Plastic Is Not Fantastic" -nuorisovaihdosta tästä esitteestä

Related to the subject