Nopea lähtö taide- ja ympäristöteemaiseen nuorisovaihtoon Belgiaan!

08/08/2019 - 11:50
Pauliina
kansikuva

Kiehtooko ympäristöystävällinen elämäntyyli? Miten omaa luontosuhdetta voi ilmentää taiteellisen ilmaisun keinoin? Miltä tuntuisi viettää vuorokausi täysin ilman nettiyhteyttä ja digitaalisia laitteita? Miten kierrätysmateriaaleista voi tehdä taidetta? Haluaisitko päästä keskustelemaan muun muassa näistä kysymyksistä muiden eri puolilta Eurooppaa tulevien nuorten kanssa?

Mikäli nämä kysymykset saavat sinut innostumaan, hae mukaan yhteistyöjärjestömme CBB:n järjestämään "Disposable Things" -nuorisovaihtoon Belgiaan! Nuorisovaihdon osallistujat pääsevät pohtimaan yhdessä ympäristöön liittyviä kysymyksiä ja osallistumaan kierrätysmateriaalia hyödyntävään taidetyöpajaan. 

Nuorisovaihto järjestetään Mache-en-Famenne kaupaungissa Belgiassa 27.8.-9.9.2019. Koulutukseen osallistuu nuoria Belgiasta, Italiasta, Suomesta, Romaniasta ja Portugalista. 

Mukaan voivat hakea 16-25 -vuotiaat nuoret. Allianssin nuorisovaihdolla on nuorisovaihtoon neljä paikkaa. Etsimme mukaan myös ryhmänohjaajaa. 

Osallistujille korvataan matkakulut 275 euroon asti ja tarjotaan majoitus ja ruuat koko jakson ajalle. Vaihtojaksolla ei ole osallistumismaksua. 

Lisätiedot nuorisovaihdosta löydät täältä ja ja hakulomakkeen täältä. Ilmoitathan lomakkeessa, mikäli olet kiinnostunut toimimaan vaihdon aikana ryhmänohjaajana. 
Lähetä täytetty hakulomake Allianssin nuorisovaihtoon 15.8. mennessä osoitteeseen hakemukset@alli.fi 

Related to the subject