Nuorisovaihto Espanjassa 16-17 –vuotiaille!

22/05/2019 - 13:19
Nuorisovaihto
mosaiikki

Spider Web - Nuorisovaihto Espanjassa 16-17 –vuotiaille!

Päivitys 28.6.: nuorisovaihto täynnä ja ohjaaja valittu

Allianssin nuorisovaihdolla on paikat neljälle osallistujalle ja ryhmänohjaajalle Braojosessa, Espanjassa 25.7.-4.8.2019  järjestettävään nuorisovaihtoon. Tässä nuorisovaihdossa yhdistyvät taide ja ympäristöteemat:  vaihdon aikana osallistujat pääsevät tekemään mosaiikkiteoksia, joilla viestitään erilaisista ympäristöön ja kestävään kehitykseen liittyvistä teemoista. Teoksien avulla on tarkoitus lisätä tietoisuutta aiheista. 

Mukaan osallistujiksi voivat hakea 16-17 –vuotiaat nuoret. Osallistujat majoittuvat paikallisessa hostellissa. Nuorisovaihdon osallistumismaksu on 100 euroa. Osallistujille tarjotaan ilmainen majoitus ja ruuat koko jakson ajalle. Osallistujat saavat myös matkustuskulut kattavan apurahan, joka on Suomesta lähteville 360 euroa.

Ryhmän mukaan lähtee Suomesta myös täysi-ikäinen ohjaaja. Ohjaajalle ei ole osallistumismaksua. Ohjaajan tehtävänä on varmistaa, että osallistujat ymmärtävät jakson aikana annetut ohjeet ja osallistuvat yhteisiin aktiviteetteihin. Ohjaaja toimii myös osallistujien tukena ja tsempparina jakson aikana.

Lisätiedot nuorisovaihdosta löydät tästä esitteestä. Mukaan haetaan täyttämällä hakulomake ja lähettämällä se osoitteeseen hakemukset@alli.fi. Ohjaajan tehtävään voit hakea täyttämällä tämän hakulomakkeen.  Haethan ohjaajaksi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!