Ready for Life -hakua jatkettu 24.3. saakka!

19.02.2019
Nuorisovaihto
 maalari

Oletko valmistumassa tai juuri valmistunut ammattiin? Olisiko kesä oman alan työharjoittelussa jossain Euroopan maassa sinun juttusi? 

Haku Allianssin nuorisovaihdon kesän Ready for Life –työssäoppimisjaksoille on auki 24.2. saakka! (huom. hakuaikaa jatkettu)

Mikä Ready for Life? Ready for Life on Allianssin nuorisovaihdon Erasmus+-tuettu ohjelma, jossa toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta vastavalmistuneille on tarjottu mahdollisuuksia oman alan työkokemuksen kartuttamiseen valmistumisen jälkeen jo useiden vuosien ajan. Jaksot kestävät 1-4 kuukautta ja jokaiselle hakijalle tarjotaan ohjelmassa koulutusta vastaava työssäoppimispaikka.

Missä? Espanjassa, Kreikassa, Ranskassa, Italiassa, Saksassa, Portugalissa tai Irlannissa.

Mitä maksaa? Erasmus+ -tuki kattaa lähtijävalmennuksen ja ohjemateriaaleja, sijoituksen oman alan työharjoittelupaikkaan, tukipalvelut kohdemaassa, majoituksen, matka-apurahan sekä useimmissa maissa kielikurssin. Vain päivittäiset elinkustannukset jäävät siis osallistujien maksettaviksi.

Kenelle? Ohjelmaan voi hakea vuoden sisällä valmistumisesta. Hakijan tulee olla  valmistunut ennen jakson alkua ammatillisesta tutkintoon johtaneesta koulutuksesta, joko perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla. Opiskelu on voinut tapahtua joko oppilaitoksessa, näyttötutkintona tai oppisopimuksella.

MIKSI? Saat kansainvälistä työkokemusta, pääset elämään arkea uudessa kulttuurissa ja kehittämään omia henkilökohtaisia taitojasi. Ulkomailla vietetystä ajasta tarttuu ikimuistoisia kokemuksia mukaan taskut pullolleen!

Lisätietoja: www.nuorisovaihto.fi/ohjelmat/ready-life

Heräsikö sinulla kysyttävää ohjelmasta tai siihen hakemisesta? Olethan Allianssin nuorisovaihtoon yhteydessä osoitteeseen vaihto@alli.fi tai soittamalla tai lähettämällä WhatsApp-viestin numeroon 044 416 5209. 

 

P.S. Etkö valmistu ihan vielä, mutta tahtoisit silti kesäksi maailmalle? Tutustu vapaaehtoisprojektien valikoimaan projektinhakukoneessa! 2-3 viikkoa kestäviä kansainvälisiä vapaaehtoisprojekteja järjestetään myös 16-17 -vuotiaille. Projekteissa vapaaehtoiset voivat työskennellä esimerkiksi ympäristönsuojelu-, kunnostus- tai rakennustehtävissä, lasten ja nuorten ohjauksen parissa tai auttaa vaikkapa festivaalien järjestämisessä. Projekteissa vapaaehtoisille tarjotaan majoitus ja ruuat koko jakson ajalle. 

Projekteja järjestetään vuosittain yli 1500 eri puolilla maailmaa  - poimi joukosta juuri sinulle sopiva vaihtoehto! Matkaan voi lähteä myös ystävän kanssa. 

 

Related to the subject