VIELÄ EHTII HAKEA! Kiinnostaako kestävä kehitys? Hae nuorisovaihtoon Ranskaan!

12/05/2021 - 14:12
Siiri
Taimi ihmisen käsissä

Meillä on vielä yksi osallistujan paikka ja yksi ryhmänohjaajan paikka avoinna Ranskassa 22.6-3.7. järjestettävässä "Stop the 7th Continent" -nuorisovaihdossa. 18-30 -vuotiaille tarkoitettuun nuorisovaihtoon tulee osallistujia neljästä eri maasta. 

Nuorisovaihdon aikana osallistujat pääsevät pohtimaan ja ideoimaan, miten voisimme arjen valinnoillamme vähentää kulutusta ja ympäristön kuormitusta. Teemaa käsitellään innostavien ja luovien aktiviteettien kautta. Miten vanhoja käyttöesineitä voidaan hyödyntää uusiin tarkoituksiin kierrätyksen keinoin? Voisiko myös muita innostaa vastuullisempaan kuluttamiseen tapahtumien järjestämisen myötä? Vapaa-ajallaan osallistujat pääsevät myös tutustumaan Pariisiin!

Kuka voi osallistua? Osallistujiksi etsitään 18-30 -vuotiaita ympäristöstä ja kestävän kehityksen teemoista kiinnostuneita henkilöitä. Ryhmänohjaajalle ei ole ikärajaa (18-99).

Mitä maksaa? Ei mitään. Erasmus+ -tuki kattaa osallistujille matka-apurahan ja ylläpidon nuorisovaihdon ajaksi.

Hae mukaan mahd.pian, viimeistään 11.6. Paikka täytetään heti osallistujan löydyttyä.

Jos olet kiinnostunut hakemaan mukaan tähän nuorisovaihtoon, lähetä meille täytetty hakulomake osoitteeseen hakemukset@alli.fi. Voit ladata hakulomakkeen tästä.

Lue lisää "Stop the 7th Continent" -nuorisovaihdosta tästä esitteestä. 

 

Related to the subject