Hae mukaan loppukesän ja syksyn EU-tuettuihin vapaaehtoistiimeihin!

16.7.2021

Osallistu loppukesän ja syksyn EU-tuettuihin vapaaehtoistiimeihin Euroopassa!

Ovatko loppuvuoden suunnitelmasi vielä auki? Haluaisitko päästä tekemään vapaaehtoistyötä Eurooppaan mielenkiintoisen projektin parissa?

Mikä vapaaehtoistiimi? EU-tuetut vapaaehtoistiimit kestävät 2-8 viikkoa, minkä aikana tehdään käytännön vapaaehtoistyötä ja paljon muuta yhdessä noin kymmenen muun vapaaehtoisen kanssa.

Kuka voi hakea? Vapaaehtoistiimit on tarkoitettu 18-30 -vuotiaille.  Osallistujan tulee noudattaa ajankohtaisia ohjeistuksia turvallisesta matkustamisesta.

Mitä maksaa? Vapaaehtoistiimit ovat Euroopan unionin tukemia, joten osallistujien matkakulut korvataan, ohjelma, majoitus ja ruokailut järjestetään ja vapaaehtoiset saavat pientä taskurahaa. Osallistujalle itselleen ei siis tule mitään kuluja osallistumisesta. 

Yhteistyöjärjestömme hakevat tällä hetkellä innostuneita vapaaehtoisia seuraaviin vapaaehtoistiimeihin:

1.  Lähde mukaan vapaaehtoistyöhön Kataloniaan Pyreneiden vuoristoon 29.8.-12.9.2021!

Opi Pyreneiden historiasta, kulttuurista ja luonnosta osallistumalla vanhojen luontopolkujen elvyttämis- ja suojelutyöhön! Työhön kuuluu mm. polkujen raivaamista, opasteiden maalaamista ja polkujen kivetyksen uusimista. Lisäksi työssä pääsee mukaan tutustumaan alueen kasvistoon ja eläimistöön ympäristötyön merkeissä.

Miten haetaan? Täytä hakulomake täällä. Projektikoodi on CAT-13-ESC-VT (Conservation of old path in the Pyrenees).

2. Vietä syksy Italian Roccanticassa!

Hae mukaan Italian vapaaehtoistiimiin 27.9.-18.11.2021! Projektissa pääset parantamaan paikallisia vaellusreittejä ja siten alueellista kehitystä. Projektin tavoitteena on kehittää yhteisöllisyyttä ja lisätä integraatiota ja suvaitsevaisuutta kulttuurien välisen yhteistyön keinoin. Roccantica on pieni kylä Italian vuorilla ja se onkin täydellinen paikka harrastaa vaeltamista, kiipeilyä ja muita erilaisia urheilu- ja ulkoiluaktiviteetteja. 

Miten haetaan? Lähetä CV ja motivaatiokirje osoitteeseen: mobilita.associazioneala@gmail.com.  

Lue lisää oheisesta esitteestä!

3. Lähde Latviaan vapaaehtoiseksi 13.8.-28.8.2021!

Latviassa työskentelet nuorisojärjestö Youth for Smilessa. Projektin tarkoituksena on kehittää nuorisotaloa paikaksi, missä on mahdollista luoda, kokea ja viettää aikaa yhdessä. Myös kestävä kehitys on projektissa isossa roolissa. Työhön kuuluu erilaisia tehtäviä liittyen yhteisöpuiston perustamiseen nuorisotalolle. Tehtävät voivatkin liittyä esimerkiksi puiden ja pensaiden istuttamiseen, polkujen tekemiseen ja muiden ympäristöelementtien luomiseen.

Miten haetaan? Täytä hakulomake täällä. Projektikoodi on YS-2021-01-ESC (YOUTH4SUSTAINABILITY).

Lue lisää oheisesta esitteestä!

Jos sinulle herää kysyttävää projekteista tai hakemisesta, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen vaihto@alli.fi.