Verkostot

Allianssin nuorisovaihto on eurooppalaisten vapaaehtoistyöjärjestöjen kattojärjestö Alliance of European Voluntary Service Organisations -verkoston suomalaisjäsen ja lähettää ja vastaanottaa vapaaehtoisia tämän verkoston jäsenten ja partnereiden kanssa. Useat  yhteistyöjärjestömme ovat toimineet jo vuosikymmenten ajan, joten heillä on vankka kokemus vapaaehtoisten vastaanottamisesta. Noudatamme toiminnassamme Alliancen laatustandardeja.

Joka vuosi noin 15 000 ihmistä osallistuu Alliance of European Voluntary Service Organisations -verkoston kansainvälisiin vapaaehtoisprojekteihin. Vapaaehtoistyö on monelle elämän käännekohta, jonka myötä voi löytää uusia ystäviä, oppia uusia taitoja, rakentaa siltoja yli kieli- ja kulttuurirajojen sekä kehittää itsetuntemustaan.

Toimimme lisäksi muissa verkostoissa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.  Koordinoimme kymmenen kasvatus- ja ohjausalan ammatillisen oppilaitoksen verkostoa, joka edistää tulevien nuorisotyöntekijöiden kansainvälistä työssäoppimista ja näin ollen koko toimialan kansainvälistymistä.