Euroopan solidaarisuusjoukot Suomessa

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Järjestämme Suomessa Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelman vapaaehtoistiimejä, joihin ovat kansainvälisten osallistujien lisäksi tervetulleita myös kotimaiset osallistujat. Suomen vapaaehtoistiimeissä pääset tutustumaan kotimaahan uusin silmin ja tekemään yleishyödyllistä työtä yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa. Listauksen nyt auki olevista Suomessa järjestettävistä Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistiimeistä löydät täältä.

Mitä maksaa? EU-tuki kattaa vapaaehtoistiimien osallistujille matka-apurahan, ylläpidon (majoitukset ja ruoat) sekä pienen taskurahan projektin ajaksi. 

Kuka voi hakea? Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistiimeissä osallistut projektiin osana kansainvälisten vapaaehtoisten joukkoa. Tiimeihin voivat hakea kaikki 18-30 -vuotiaat, joilla on EU-maan kansalaisuus tai oleskelulupa. 

 Vapaaehtoistiimeihin voi osallistua ikärajan puitteissa niin monta kertaa kuin haluaa ja tiimit ovat myös avoimia jo pitkäaikaiseen ESC-vapaaehtoisjaksoon osallistuneille.

Lisätietoa hakemisesta sähköpostitse vaihto@alli.fi tai  täältä ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠