Ajankohtaisia EU-tuettuja vapaaehtoistiimejä

19.9.2022

Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä Suomessa tai muualla Euroopassa? 

Järjestämme sekä  Suomessa että muissa maissa Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistiimejä, joihin haemme  osallistujia. Vapaaehtoistiimissä tehdään käytännön vapaaehtoistyötä ja paljon muuta yhdessä noin kymmenen muun vapaaehtoisen kanssa. Osallistuminen onkin hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin ja paikkoihin, oppia uusia taitoja sekä tietysti tehdä työtä hyvän asian puolesta! 

Kuka voi hakea? Vapaaehtoistiimit on tarkoitettu 18-30 -vuotiaille. Rohkaisemme kaikenlaisista taustoista tulevia, Suomessa asuvia nuoria aikuisia hakemaan mukaan! Tiimeihin voi osallistua  suomalaisia ja muita Suomessa jo asuvia nuoria aikuisia sekä myös myös muista EU-maista tulevia vapaaehtoisia. Osallistujilla tulee olla täysi  koronarokotusssarja tai todistus sairastetusta virustaudista.

Mitä maksaa? Vapaaehtoistiimit ovat Euroopan unionin tukemia, joten osallistujien matkakulut korvataan, ohjelma, majoitus ja ruokailut järjestetään ja vapaaehtoiset saavat pientä taskurahaa. Osallistujalle itselleen ei siis tule  kuluja osallistumisesta. 

Tulevia vapaaehtoistiimejä

Bydgoszcz, Puola, 06.11-18.12.2022

Hey Christmas Carol 4!

Puolaan etsitään vapaaehtoisia joulu-teemaiseen vapaaehtoistiimiin. Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu mm. kansainvälisten joululaulujen valmisteleminen, oman kulttuurin jouluperinteistä kertominen sekä jouluaiheisten työpajojen järjestäminen liittyen (teemana voi olla esim. taide, musiikki, teatteri ja ruoka). Vapaaehtoiset pääsemät myös laulamaan eri paikoissa joululauluja lapsille, senioreille, jne.

Lue lisää oheisesta infoesitteestä! Hae mukaan täyttämällä alla oleva hakulomake. 

Application form

ESC program promotes inclusion for all young people and there will be extra support if needed. We especially welcome volunteers whose personal situation fits in any of the below mentioned ones. Does any of these options describe your background? *
If you replied yes (or maybe) above please choose option(s) which describe your situation:
Regarding covid-19 *

Lisätietoa Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmasta löydät tästä linkistä. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Huom! ESC-vapaaehtoistiimit ovat kaikille 18-30 -vuotiaille avoimia ja niihin voivat osallistua myös jo EVS- tai ESC-ohjelmassa olleet. Voit myös osallistua useampaan vapaaehtoistiimiin, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

Jos sinulla on kysyttävää hakulomakkeen täyttämiseen tai muuhun liittyen, olethan meihin yhteydessä. Saat meidät kiinni sähköpostitse (vaihto@alli.fi) tai puhelimitse  (myös WA numerosta 044 416 5209. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.