SOUP Sharing

SOUP Sharing Erasmus+ KA2 kehittämishankkeessa on mukana organisaatioita Suomesta, Tanskasta, Latviasta, Liettuasta, Pohjois-Makedoniasta, Kreikasta, Espanjasta ja Portugalista. SOUP Sharing -hankkeen tavoitteena on levittää SOUP-tapahtumakonseptia ympäri Eurooppaa. 

SOUP on tapahtumakonsepti, joka on saanut inspiraationsa 13 vuotta sitten Detroitissa. SOUP on joukkorahoitustapahtuma, jonka tavoitteena on löytää uusia ideoita paikallisen yhteisön tarpeisiin. International SOUP on Helsingissä järjestettävä paikallinen versio alkuperäisestä SOUP-konseptista.

Tapahtumassa 2-4 pitchaajaa, eli oman ideansa esittelijää, kertovat lyhyesti, miten juuri heidän ideansa edistää parhaiten yhteisöllistä hyvinvointia. Lopuksi yleisö äänestää kuka tai mikä projekti saa osallistumismaksuista kerätyt rahat ideansa toteutukseen. Tapahtuma maksaa osallistujille 10e, joka sisältää keittoruokailun ja äänestysoikeuden. Esitysten jälkeen ruokailemme yhdessä, joka on hyvä mahdollisuus saada uusia tuttavuuksia ja verkostoitua.

International SOUP-tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan pitchaajaksi kertomaan omasta ideastaan tai projektistaan, vapaaehtoiseksi järjestämään tapahtumaa tai yleisöön osallistujaksi, jolloin pääset äänestämään voittajasta. 

Lisäksi etsimme mukaan mm. taiteilijoita tai muusikoita jotka voisivat esitellä omia kykyjään väliajalla. Voit ilmoittautua myös valokuvaajaksi tai videontekijäksi ja kuvata materiaalia International SOUP -tapahtumastamme.

Osallistu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake täällä!

Lue lisää englanninkielisiltä nettisivuiltamme tai Instagramista @internationalsoup -tililtä!

Järjestämme tapahtuman osana Eramus+ -tuettua @soupsharing -projektia.