Opiskele espanjaa Barcelonassa tai Santiago de Compostelassa

Expanish Barcelona tai Barcelona 30+

Kielioulu Barcelonassa sijaitsee Eixamplen kaupunginosassa, yhden korttelin päässä kuuluisasta La Pedrera -rakennuksesta ja kävelymatkan päässä Sagrada Familian kirkosta. Eläväinen Barcelona on esimerkki siitä, miten espanjalaiset rakastavat viettää aikaa - kaupunki on täynnä taidemuseoita, teattereita, baareja, yökerhoja, kahviloita, elokuvateattereita ja paljon muuta!

Kielikoulussa on kaksi ohjelmaa, Barcelona ja Barcelona 30+. Opiskelijoille, jotka haluavat opiskella muiden aikuisten kanssa, Barcelona 30+ on hyvä vaihtoehto

Opettajat käyttävät kommunikatiivista opetusmenetelmää, jossa opiskelijat oppivat tekemällä eivätkä vain opettelemalla kielioppia ja täyttämällä aukkotehtäviä. Tunneilla käytetään vain espanjaa. Kaikki opettajat ovat espanjalaisia äidinkielenään puhuvia ja heillä on vähintään yliopistotutkinto sekä sertifikaatti espanjan opettamisesta vieraana kielenä. 

Espanjaa opiskellaan oman tason mukaisessa noin 5-10 oppilaan pienryhmässä. Kurssin aikana opiskelijat opiskelevat vähintään 20 oppituntia viikossa. Kurssit ovat saatavilla kaikilla tasoilla ja ne alkavat joka maanantai vuoden ympäri.

Opiskelijat voivat kokea monenlaisia aktiviteetteja Barcelonassa. Opiskelijat voivat osallistua viikoittaisiin kulttuuriaktiviteetteihin, kuten flamencotanssiin, tapaskierroksiin, maté-maistiaisiin ja muihin, riippuen kohteesta. Viikonloppu- tai päiväretkiä on myös saatavilla.

Opiskelijoilla on monia majoitusvaihtoehtoja valittavanaan. Voit majoittua isäntäperheessä puoli- tai täysihoidolla, soluasunnossa, opiskelija-asuntolassa. Majoittuminen isäntäperheessä mahdollistaa tehokkaan kielenharjoittelun käytännössä ja tutustuttaa sinut espanjalaiseen elämäntapaan. Voit itse valita, miten haluat majoittua. Eri majoitusmuodot ovat eri hintaisia.

Kurssi kestää vähintään viikon, muuten voit päättää oleskelusi keston itse. Ohjelmaan kannattaa hakea noin kuukausi ennen toivottua aloituspäivää.

UNESCO:n maailmanperintökohde Santiago de Compostela tarjoaa ainutlaatuiset puitteet espanjan opiskelulle

Pieni ja kotoisa kielikoulu sijaitsee Santiago de Compostelan keskustassa. Oppituntien jälkeen voit helposti tutustua historialliseen kaupunkiin kävellen. Kaikki tärkeimmät nähtävyydet ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Espanjaa opiskellaan oman tason mukaisessa noin 5-10 oppilaan pienryhmässä. Jo ennen lähtöäsi teet Suomessa kielitestin, jolla määritellään kielitaitosi taso. Opetus on korkealaatuista, sillä kielikoulun kaikilla opettajilla on yliopistotutkinto sekä vuosien kokemus espanjan kielen opettamisesta.

Kielikurssin aikana opiskellaan espanjaa vähintään 20 oppituntia viikossa. Kurssimaksuun kuuluu viikoittain vähintään kolme ilmaista aktiviteettia, kuten museovierailuja, konsertti- tai elokuvailtoja sekä espanjalaisia pelejä. Kesällä ilmaisia aktiviteetteja järjestetään enemmänkin. Kielikoulu järjestää säännöllisesti myös muita aktiviteetteja ja retkiä, joille osallistuminen on omakustanteista, esimerkiksi retkiä rantakohteisiin ja kansallispuistoihin tai vaikkapa tapaskierroksen ja viininmaistelua.

Voit räätälöidä itsellesi sopivan kielikurssin, sillä tarjolla on erilaisia kielikurssi- ja majoitusvaihtoehtoja.

Majoitusvaihtoehdot sijaitsevat lähellä kielikoulua, yleensä noin 10-30 minuutin kävelymatkan päässä. Voit majoittua isäntäperheessä puoli- tai täysihoidolla, soluasunnossa, opiskelija-asuntolassa puoli- tai täysihoidolla, omassa asunnossa tai hotellissa. Perhemajoitus mahdollistaa kielen tehokkaan harjoittamisen käytännössä sekä tutustuttaa espanjalaiseen elämäntapaan. Voit itse valita, miten haluat majoittua. Eri majoitusmuodot ovat eri hintaisia.

Jos haet ohjelmaan ja majoitut yhdessä kaverin kanssa kahden hengen huoneessa, on majoituksen hinta edullisempi.

Hakijat sijoittuvat yleensä kielikurssille nopeasti ympäri vuoden. Matkaan voit lähteä minä tahansa sinulle sopivana vuodenaikana. Kurssin aloituspäiviä ovat joka toinen maanantai. Alkeiskurssit alkavat kerran kuussa.

Kurssi kestää vähintään viikon, muuten voit päättää oleskelusi keston itse. Ohjelmaan kannattaa hakea noin kuukausi ennen toivottua aloituspäivää.

Kuvassa mies ja nainen pitelevät kylttiä, jossa lukee "Welcome to Santiago de Compostela"

Kustannukset

Allianssin nuorisovaihdon 150 euron ohjelmamaksu maksetaan hakiessa. Ohjelmamaksuun sisältyy:

 • ohjelmaan sijoittaminen
 • henkilökohtainen palvelu ja tuki koko hakuprosessin ja ohjelmaan osallistumisen ajan
 • lähtijävalmennus 
 • infopaketti
 • oikeus käyttää nuorisovaihdon osallistujasivuja ja muita etuja
 • osallistumistodistus

Jos päätät itse perua lähtösi, ohjelmamaksua ei palauteta. Jos emme pysty sijoittamaan sinua, palautamme ohjelmamaksun vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.

Lisäksi sinun tulee maksaa kielikurssi- ja majoitusmaksu  kielikurssipaikan varmistuttua. Kielikurssi- ja majoitusmaksuun sisältyy: 

 • kurssimateriaalit
 • majoitus kielikurssin ajan
 • erilaisia aktiviteetteja viikoittain
 • todistus kurssin suorittamisesta
 • yhteystoimiston tuki koko ohjelman ajan

Ajankohtaiset tiedot kielikurssien hinnoista alla.