Opiskele englantia Irlannin Galwayssa

Irlannissa voit räätälöidä juuri itsellesi sopivan kielikurssin, sillä tarjolla on erilaisia kurssi- ja majoitusvaihtoehtoja. Halutessasi voit hoitaa majoituksen myös itse ja varata kauttamme ainoastaan kielikurssin. Matkaan voit lähteä minä tahansa sinulle sopivana vuodenaikana.

Kielikoulu sijaitsee mainiolla paikalla Galwayn keskustassa kauniisti entisöidyssä 1700-luvun myllyrakennuksessa. Koulun ikkunoista avautuu näkymä Galwayn halki kulkevalle Corrib-joelle. Rakennuksessa on kielikoulun lisäksi kahvila sekä suosittu ravintola.

Kaikilla kielikoulun opettajilla on korkeakoulututkinto ja englannin kielen opettamiseen vaadittava pätevyys. Opettajien tärkeimmät valintakriteerit ovat kokemus englannin kielen opettamisesta sekä vieraiden kielien ja kulttuurien tuntemus.

Peruskielikurssilla opiskelet englantia 20 oppituntia viikossa. Peruskielikurssin lisäksi tarjolla on myös intensiivikursseja, joilla opiskellaan 30 oppituntia viikossa, eri ammattialojen englannin kursseja ja erilaisiin kielikokeisiin valmistavia kursseja. 

Ennen ensimmäistä oppituntia teet koululla testin, jolla arvioidaan kielitaitoasi. Sinut sijoitetaan oikeaan ryhmään testituloksen mukaan. Tasoryhmiä on tarjolla kahdeksan. Ryhmässä on korkeintaan 12 opiskelijaa.

Kursseilla keskitytään kehittämään keskustelutaitoa ja itsensä ilmaisemista niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Myös kuullun- ja luetunymmärtämisen parantaminen on kurssin keskeisiä tavoitteita. Taitojesi kehittämiseksi saat jokaisella oppitunnilla tilaisuuksia harjoitella kielenkäyttöä käytännön tilanteissa.

Kurssien lisäksi kielikoulu järjestää oppilaille yhteistä vapaa-ajanohjelmaa vähintään kaksi kertaa viikossa. Vapaa-ajanohjelmana on tarjolla esimerkiksi kaupunkikierroksia, irkkutanssikursseja, pubi-iltoja, elokuvailtoja ja viikonloppuretkiä.

Kielikurssin aikana majoitut paikallisessa perheessä. Perheet valitaan huolella. He ovat ystävällisiä ja kiinnostuneita ulkomaisista vieraistaan. Irlantilaisessa perheessä asuessasi saat tilaisuuden harjoittaa käytännön kielitaitoasi, tavata tavallisia irlantilaisia sekä tutustua heidän elämäntyyliinsä. Heinä-elokuussa voit varata kielikoulun kautta majoituksen myös opiskelija-asuntolasta, jossa keittomahdollisuus. Halutessasi voit myös järjestää majoituksesi itse, esimerkiksi paikallisessa hostellissa tai hotellissa, tai AirBnb:n kautta. Jos viivyt Irlannissa pitkään, voit vuokrata Galwaysta huoneen tai asunnon.

Kurssin voi aloittaa minä tahansa maanantaina juhlapyhiä lukuun ottamatta. Eniten oppilaita kielikoulussa on kesäkuukausina. Hakijat sijoittuvat yleensä kielikurssille nopeasti ympäri vuoden. Suosittelemme kuitenkin, että haet ohjelmaan vähintään kuukautta ennen toivottua aloituspäivää.

Kuvassa kuusi nuorta poseeraa pyörien kanssa Irlannin maaseudulla.

Kustannukset

Allianssin 150 euron ohjelmamaksu maksetaan ohjelmaan hakiessa.. Ohjelmamaksuun sisältyy:

 • ohjelmaan sijoittaminen 
 • henkilökohtainen palvelu ja tuki koko hakuprosessin ja ohjelmaan osallistumisen ajan
 • lähtijävalmennus 
 • infopaketti
 • oikeus käyttää nuorisovaihdon osallistujasivuja
 • osallistumistodistus

Jos päätät itse perua lähtösi, ohjelmamaksua ei palauteta. Jos emme pysty sijoittamaan sinua, palautamme ohjelmamaksun vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.

Lisäksi yhteystoimiston kielikurssi- ja majoitusmaksut maksetaan kielikurssipaikan varmistuttua. Maksuihin sisältyy:

 • kielikurssi
 • majoitus kielikurssin ajan puoli- tai täysihoidolla
 • vapaa-ajanohjelmaa
 • todistus kurssin suorittamisesta
 • yhteystoimiston tuki koko ohjelman ajan

Kielikurssi- ja majoitusmaksujen suuruus vaihtelee kurssin viikkotuntimäärän sekä valitun majoitusvaihtoehdon mukaan. Sesonkiaikana kesä-elokuussa majoitusmaksut ovat hieman suuremmat kuin muulloin.

Kielikurssi- ja majoitusmaksujen lisäksi maksettavaksi tulee kielikoulun lisämaksu esimerkiksi majoituksen järjestämisestä ja oppimateriaalista..

Ajantasaiset  kurssimaksut löytyvät alta.

Lennot ja matkavakuutuksen järjestät ja maksat itse.