International SOUP -tapahtuma

International SOUP on tapahtuma, joka on saanut inspiraationsa 13 vuotta sitten Detroitissa alkaneesta SOUP-konseptista. International SOUP on tapahtuma, joka pyrkii vastaamaan  paikallisen yhteisön tarpeisiin. 

Tapahtumassa on yleensä kaksi oman ideansa esittelijää (eli pitchaajaa), jotka kertovat lyhyesti, miten juuri heidän ideansa/hankkeensa edistää parhaiten yhteisöllistä hyvinvointia. Lopuksi osallistujat äänestävät kuka tai mikä projekti saa osallistumismaksuista kerätyt rahat ideansa toteutukseen. Osallistuja lahjoittaa hankkeelle haluamansa summan (esim. 5-15 euroa), jolla saat lisäksi maukasta keittoa. Esitysten jälkeen ruokailemme yhdessä. Tilaisuus on erinomainen mahdollisuus saada uusia tuttavuuksia ja verkostoitua.

International SOUP-tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan kertomaan omasta ideastaan tai hankkeestaan (pitchaajaksi), vapaaehtoiseksi järjestämään tapahtumaa tai osallistujaksi (ruokailijaksi) , jolloin pääset äänestämään mielestäsi parasta hanketta.. 

Lisäksi etsimme mukaan mm. taiteilijoita tai muusikoita jotka voisivat esitellä omia kykyjään väliajalla. Voit ilmoittautua myös valokuvaajaksi tai videontekijäksi ja kuvata materiaalia International SOUP -tapahtumastamme.

Seuraava International Soup -tapahtuma järjestetään Pasilassa Allianssi-talossa 31.1.2023 klo 18.  Tervetuloa !

Lue lisää englanninkielisiltä nettisivuiltamme tai Instagramista @internationalsoup -tililtä!

Järjestämme tapahtuman osana Eramus+ -tuettua @soupsharing -projektia.