ESC-vapaaehtoistiimi Alahärmässä Suomessa 29.6.-12.7.2022

Strong roots make us active

Härmässä järjestettävän ESC-vapaaehtoistiimin teemana on eteläpohjalainen kulttuurihistoria ja nykyisyys. Työtehtäviin kuuluu Alaviitalan käräjätalon ja sen ympäristön kunnostamista, kuten maalaamista, siivousta sekä pihan puutarhan perustamista. Vapaaehtoiset auttavat myös Härmä-Seuran kotiseututalon siivouksessa ja ylläpidossa, kuten navetan lattian teossa ja riihen siivoamisessa. 

Vapaaehtoistiimin tavoitteena on ylläpitää kulttuurihistoriallisia kohteita ja auttaa paikallisia yhdistyksiä niiden toiminnassa. Lisäksi luodaan mahdollisuus kulttuurienväliselle vuoropuhelulle kansainvälisten vapaaehtoisten sekä paikallisten asukkaiden välille. 

Vapaa-ajalla osallistujat pääsevät tutustumaan paikallisiin kulttuuri- ja luontonähtävyyksiin. Vapaaehtoisilla on mahdollisuus tutustua esim. Alahärmän kirkkoon, käydä melomassa joella, patikoimassa laavulla tai vierailla paikallisessa yrityksessä. Vapaaehtoiset pääsevät myös tutustumaan Härmänmaan identiteettiin ja pohtimaan omia juuriaan ja paikallista identiteettiään.  

Hae mukaan täyttämällä alla oleva hakulomake!


Hakulomake

ESC program promotes inclusion for all young people and there will be extra support if needed. We especially welcome volunteers whose personal situation fits in any of the below mentioned ones. Does any of these options describe your background? *
If you replied yes (or maybe) above please choose option(s) which describe your situation:
Regarding covid-19 *