Tule mukaan Studia-messuille 28.-29.11. ja osallistu samalla arvontaan!

28.11.2023

Tilaa Allianssin nuorisovaihdon uutiskirje ja osallistu samalla arvontaan,  voit voittaa leffaliput!

Pääset tilaamaan uutiskirjeen tästä!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Olemme marraskuussa mukana Studia-messuilla, joka on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma.   Messut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä tiistaina 28.11. klo 9–17 ja keskiviikkona 29.11. klo 9–17. 

Allianssin nuorisovaihdon ständillä saat ajankohtaista tietoa eri vaihtoehdoista lähteä ulkomaille,  erityisesti  Euroopan Unionin tukemista vapaaehtois- ja työharjoitteluohjelmista sekä koulutuksista ja nuorisovaihdoista. Osastollamme voit myös osallistua Eurooppa-aiheiseen arvontaan!

Euroopan solidaarisuusjoukkojen (ESC) kautta 18-30 -vuotiaat nuoret voivat lähteä vapaaehtoistyöhön eri puolille Eurooppaa. Ready for Life on Erasmus+ -tuettu työharjoitteluohjelma, joka on tarkoitettu 18-35 -vuotiaille toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta valmistuville. Erasmus+ koulutuksissa ja nuorisovaihdoissa eri maista tulevat nuoret tutustuvat yhdessä tiettyyn teemaan ja tekevät siihen liittyviä aktiviteetteja.  

European Targeted mobility scheme (TMS) -hanke auttaa  löytämään työ- tai harjoittelupaikan toisesta EU-maasta.

Meidät löytää Studiasta osastolta 3d41. Nähdään Studia-messuilla!

Haluaisitko osallistua Studia-messuille? Saat meiltä ilmaisen lipun käytettäväksi!  Täytä oheinen lomake, niin lähetämme sinulle sähköpostitse lipun.

Ilmainen Studia pääsylippu

Haluan saada ilmaisen lipun sähköpostiini
Haluan liittyä Allianssin nuorisovaihdon uutiskirjeen tilaajaksi, jolloin saan kerran kuussa lisätietoa ajankohtaisista kansainvälistymismahdollisuuksista