HOTSPOTS - koulutus Italiassa 23.-28.8.2023

Työskenteletkö nuorten kanssa? Onko sinulla kokemusta non-formaalin oppimisen periaatteista ja työskentelytavoista? Hae mukaan HOTSPOTS - koulutukseen Italian La Buona Terrassa, joka on osa laajempaa HOTSPOTS hanketta.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa nuorisotyöntekijöiden valmiuksia toimia kulttuurienvälisen kohtaamisen parissa hyödyntäen eri digitaalisia työkaluja. 

Osallistujat pääsevät koulutuksen aikana kokeilemaan etukäteen kehitettyjä ja suunniteltuja työpajoja sekä aktiviteetteja, joiden tarkoitus on toimia uusina työvälineinä tulevaisuuden nuorisotyötä varten. 

Koulutukseen osallistuminen velvoittaa osallistujaa testaamaan opittuja workshoppeja sekä toimintatapoja tulevan syksyn aikana, esimerkiksi työpaikalla tai järjestötoiminnassa. 

Koulutus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ja se on Erasmus+ -tuettu. Tuki kattaa matka-apurahan, majoituksen ja ruokailun projektin aikana. 

Matkustuspäivät: saapumispäivä 22.8. ja paluupäivä Suomeen 29.8.

Kiinnostuitko?  Hae mukaan alla olevan lomakkeella mahdollisimman pian! Täytämme paikan heti sopivan osallistujan löydyttyä.

Lisätietoa HOTSPOTS-hankkeesta allaolevasta liitteestä

Application form

I want to share my experience and use the skills gained in this project through:
I understand that I need to attend a pre-departure training before attending this project
I understand that I need to commit to take part in the whole duration of the training.